MotoNews.pl
11 Malizna do oceny (46382/0) - PT

Malizna do oceny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie sugerujcie sie strona na ktorej sa zdjecia.ktos na zlosc je tam wyslal....
adres:
http://foto.luftbrandzlung.org/zolc

moim zdaniem ten ktos mogl miec powod zeby umiescic go na MPT :/

no ale to tylko moje subiektywne zdanie

porazka na maxa. slusznie trafil na ta stronke.

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2004-04-20 23:13:26 ]

znam wlasciciela.w tym maluchu jest szyber od bmw E-30.to jest dopiero wypas jesli ktos lubi lans

Wg mnie spoko.Ale pare rzeczy bym w nim zmienil i tak.

kolejny od tylu dymany juz to ostatnio gdzies widziłem, jakaś moda na te klimaty.. jedynie za opony ... ogolnie bleee..

Cytat:
kolejny od tylu dymany

Mille......ostrrrro powiedziane......
widzialem go dzis na tej stronce zanim topic sie pokazal....chyba tez widzialem to auto kilka razy na shellu na ostrobramskiej w Wawie....Wyglada w sumie spoko,ale ja nie lubie okraglych swiatel.......oponki sa de besciak, niepotrzebny jest ten oczojebny kolorek i kapsle od matiza.....jak sie nad nim popracuje,beda z niego ludzie
Dzihad
el_

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-04-21 00:03:51 ]

moze i bylo wlozone pracy, ale nie podoba mi sie, widzialem lepsze ospojlerowane maluchy, nie pasuje do klasyka

ciekaw jestem czy sam czy razem z pasazerem kreci kierakiem- b.szerkie laczki z przodu, ciekawe jaki to rozmiar

Całkowicie nie w moim stylu zbyt dużo plastiku ale ratują go jeshcze laczki . Określenie klasyk nie pasuje do tego plastik-wozu
Ale każdy ma sfooj gust jedni loobią plastik inni loobią chrom i old school.
Pozdro dla wshystkich fiatmaniaków...

Jak dla mnie to poprostu TuNiNgOwAnY maluch tak jak 9287394746 takich samych maluchow jedynie co mi sie podoba to swiatła z przodu od BMW..;]

Jak dla mnie tragedia. Bronią go tylko kółeczka i porządne obniżenie nadwozia. Ogólnie egzemplarz chyba podoba się właścicielowi, który jest nie wiem czy do końca świadom, że tym widokiem krzywdzi ulice.

żal mi tego auta.
módlmy się za niego i za właściciela by się nad sobą zastanowił.

[ wiadomość edytowana przez: kszlakrider dnia 2004-04-21 14:39:15 ]

A mnie się podoba!!! jest w nim kilka mankamentów które bym zmienił ale ogólnie to mi się podoba i jestem na TAK!!! Brawo za odwage właściciela... jak by na niego nie patrzył to trochę pracy w niego włożono

oponki to pirelli 175/50 R13 na poszerzonych felgach od renault 5

Cytat:
2004-04-21 13:36:04, ThomasTsT pisze:
Jak dla mnie to poprostu TuNiNgOwAnY maluch tak jak 9287394746 takich samych maluchow jedynie co mi sie podoba to swiatła z przodu od BMW..;]

Chyba nawet tyle maluchow nie wyprodukowano .

Mysle jednak ze przesadzony nie jest (nie ma stolika nad tylna klapa, szachownic itp), wymienic zdezaki na standardowe, wypieprzyc progi, zamontowac spowrotem klamki i wrocic z rejestracja na swoje miejsce i bedzie niezle.

Nie no kolejna jeżdżąca awaria, weźcie to ode mnie i wogóle wygląda jak wyjdź stąd natychmiast