Fele do malca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc wszystkim mam pytanko po ile chodza stalowe felgi do malucha zarówno nowe jak i używane, jesli ktokolwiek wie niech cos szrajbnie to bede wiedzial ile mam przygotowac na ten wydatek

maluchowskie w sklepie kosztują cos kolo 55 i 60,w zaleznosci czy czarne czy szare,nie pamietam jednak które są drozsze.natomiast na szrocie felga kosztuje 10 zeta,a jak sie postarasz to znajdziesz w dobrym stanie.tylko ze jak juz zmieniasz kola to nie lepiej 13 kupic?chyba ze masz opony 12 cali...

NAwet gdybym miaał oponki 12" to i tak bym zmienił na 13". Zresztą proces ten trwa już u mnie od 2 dni .Kupiłem felgi 13" od uno w super stanie za 100zł do tego biały lakier i oponki jak za darmo.

nie ma jak 13 ''
kupowałem w dąbrowie tanowskiej po 45 zł regenerowane ( są super: wyważone odmalowane itd.)

Cytat:
kupowałem w dąbrowie tanowskiej po 45 zł regenerowane ( są super: wyważone odmalowane itd.)

hmmm. a ile sztuk za 45zl?
bo nowa do CC mozna dostac za cos kolo 55...

moze ja ci moje sprzedam. jak jestes chetny to daj znac.
zupełnie niepogiete, troche przyrdzewiałe ale do wyczyszczenia.
mam 5 sztuk. 20 zł za sztuke.
dorzuce ci jeszcze kilka opon w nienajlepszym stanie za 0 zł za sztuke.

dokladnie to potrzebuje 2 na zimowki bo jeszcze na nich jezdze, mam nowe opony wiec chcialbym sobie zalatwic 2 felgi zeby nie miec problemów z przekładaniem opon na fele, ale jakby cos to dam ci znac

nie zebym cie namawial ale sadze ze cena ktora zaoferowalem jest ok
ale jak bede sprzedawal to wszystkie
od razu Ci mowie, ze jak sie zdecydujesz to jeszcze ci je przywioze. nigdy nie byly bite i sa naprawde rowne.