Mój nowy nabytek [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nareszcie udało mi się kupić prostego(czyt. bezwypadkowego) maluszka Rok prod. 87' Ma zdrowy spód. Ogólnie bardzo dobrze trzyma się kupy Do zrobienia ukł. kierowniczy. A tak przy okazji czy ktoś się orientuje ile kosztuje przekładnia kierownicza?? Normalnie ciesze sie jak glupi

Ps. W wakacje się za niego zabieram

Oto foty:

Pozdrawiam

Sliczny bobek!

Mille - dzięki za miejsce na servku

ładny maluszek, kolor mi sie podoba no i stan tez spoko

No bardzo ladny... mozesz zdradzic ile cie wyniosl? Nowa przekladnia kierownicza w Krakowie na gieldzie kosztuje 130 zl

naprawdę ładny maluszek. stan i kolor spoko (ale to chyba nie pierwszy lakier?? - ja mam 85 i mam plastikowe listwy założone - a nie wyglądają na dołożone). przed wakacjami ściągnij chociaż kołpaki. no i obniż go!

ładny, podoba mi sie..choc nigdy za tym kolorem nie przepadałem..ale widac że zdrowy..na pewno taki jest bo przecież tyle go szukałeś ostatnio widzialem nową przekładnie na allegro cos koło 80 PLN.. co w nim planujesz poza felgami oczywiście
ile kosztował

[ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2004-04-19 23:44:54 ]

Off-road ! Ale bardzo ładny i zadbany.

Bardzo ladny. Ciekawy jestem w jakim pojdziesz kierunku. Chromy czy raczej Bardziej nowoczesnie czyli plastiki. Napisz jaka masz wizje swojego malca.

Cytat:
2004-04-19 23:35:18, Chopper pisze:
No bardzo ladny... mozesz zdradzic ile cie wyniosl? Nowa przekladnia kierownicza w Krakowie na gieldzie kosztuje 130 zl

No wyniósł mnie 1400zl nie mało, i też niedrogo Ale wart był tej ceny

Cytat:
2004-04-19 23:37:52, widynek pisze:
naprawdę ładny maluszek. stan i kolor spoko (ale to chyba nie pierwszy lakier?? - ja mam 85 i mam plastikowe listwy założone - a nie wyglądają na dołożone). przed wakacjami ściągnij chociaż kołpaki. no i obniż go!

Wydaje mi się, że to 1szy lakier. Drzwi na dole były robione, więc pewnie dlatego nie ma listew(na szczęście - nie bedzie gniło )

Mam już CC13" do niego - nabyłem od mille pierwsze dwa kroki, to właśnie te kółeczka i gleba i tekle moją założę. Potem kubły i kiera. A reszta to drobiazgi. Oczywiście pare KM więcej musi być

Cytat:
2004-04-20 00:11:09, Lo3eK pisze:
Bardzo ladny. Ciekawy jestem w jakim pojdziesz kierunku. Chromy czy raczej Bardziej nowoczesnie czyli plastiki. Napisz jaka masz wizje swojego malca.

Pójdzie raczej na oldscoolowo. Ale chromiki to będzie ciężka sprawa

Cytat:
2004-04-20 00:02:34, dooh pisze:
Off-road ! Ale bardzo ładny i zadbany.

Off road to jest rzeczywiście. Jakieś gumy ma pod sprężynami z tyłu, a z przodu prawie nowy resor(gościu tak twierdził przy sprzedaży - resor rzeczywiście wygląda dobrze )

zajefajny madafaka - myslalem ze nie bedzie takiego malca jak Sobie wymarzyles . . .a przedewszystkim ktory sprostal by twoim wymagania . . .pozdrawiam u Zycze milych wakacj i z malcem

Cytat:
2004-04-19 23:43:55, mille pisze:
ładny, podoba mi sie..choc nigdy za tym kolorem nie przepadałem..ale widac że zdrowy..na pewno taki jest bo przecież tyle go szukałeś ostatnio widzialem nową przekładnie na allegro cos koło 80 PLN.. co w nim planujesz poza felgami oczywiście
ile kosztował

[ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2004-04-19 23:44:54 ]

Tobie też odpisze, żeby nie było poszkodoiwanych chociaż pewnie niedługo bedziesz mógł go oblookać z bliska. Trzeba zacząć coś planować - jakiś spocik na pocz. lipca. Wcześniej raczej nie dam rady, bo mam poprawke z matury, a potem egz. w policealnej i muszę sie wziąć ostro do roboty. Zostały 3 tyg.

Ladniutki
kolorek siakis taki "sinogołąbkowy" ale widac,ze ogolnie jest zadbany!!!
Na glebe z nim!!!
Kola od DFa,albo CC!!!
chromy zamiast plastikow...
Bedzie miodzio
Pozdrawiam!!!
el_

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2004-04-20 10:31:21, Royber pisze:
Tobie też odpisze, żeby nie było poszkodoiwanych chociaż pewnie niedługo bedziesz mógł go oblookać z bliska. Trzeba zacząć coś planować - jakiś spocik na pocz. lipca. Wcześniej raczej nie dam rady, bo mam poprawke z matury, a potem egz. w policealnej i muszę sie wziąć ostro do roboty. Zostały 3 tyg.

no to Cie rozumiem, tez mam maturke, pierwszy raz

Maluszek ładny, a co mnie bardziej cieszy widze ze znalazłes go w mojej okolicy (nasze blachy PSE....) Miłego uzytkowania!!Pozdro!!

Cytat:
2004-04-20 10:54:13, el_comendanto pisze:
Ladniutki
kolorek siakis taki "sinogołąbkowy" ale widac,ze ogolnie jest zadbany!!!
Na glebe z nim!!!
Kola od DFa,albo CC!!!
chromy zamiast plastikow...
Bedzie miodzio
Pozdrawiam!!!
el_

Właśnie. Chromiki to podstawa. Mam numer do jednogo ze szrotów i bede dzwonił co 2tygodnie, moze sie trafią

Dzisiaj nabyłem licznik kapliczkę za 20zl wygląda pysznie

Pozdroofki

Cytat:
2004-04-20 16:11:42, Rutkus pisze:
Maluszek ładny, a co mnie bardziej cieszy widze ze znalazłes go w mojej okolicy (nasze blachy PSE....) Miłego uzytkowania!!Pozdro!!

Dokładnie - koleś był na giełdzie w P-niu. Maluszek jest z ul.Roweckiego ze Śremu.

Pozdr.