Silnik!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam na nowym forum!! Nie sądziłem ,że moim pierwszym tematem na nowym forum będzie akurat ten temat.Niestety wczoraj wracałem z Kraka i mój silnik szlag trafił.Rozleciał się w środku cały,są dwie dziury w bloku,jednym słowem masakra.
W związku z tym poszukuje do kupienia, ewentualnie sprowadzenia silnika do Forda Sierra 2.0 DOHC EFI lub ewentualnie 2.9. Jeśli znacie kogoś takiego,kto się podobnymi rzeczami zajmuje to byłbym wdzięczny za pomoc.Jeśli znacie też kogoś kto by się podjął ewentualnej wymiany podajcie mi do niego namiary.THX z góry.POZDRO 600

I jak wrociles? Pomoglem w czyms?

Wrociłem.Auto stoi pod blokiem.Dzięki Pingu za numery telefonów ale do żadnego z chłopaków nie mogłem się dodzwonić.Ale dzięki. Sholował mnie kumpel Dawida (Rzeźnika).Teraz już właśnie szukam co mógłbym wsadzić do swojego bolida.Bo bez auta nie moge wytrzymać.

Poprawka.Cała sytuacja miała miejsce dzisiaj

http://forum.streetracing.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=1658

Jedyny kontakt jaki pamietam to priv..
Ale warto facet zna sie na fordach lepiej niz niejeden fachowiec..

THX.Napisałem do kolesia i czekam na odpowiedź.Kurde musze mieć bolida jak najszybciej.Nie moge tak bez auta Chyba mnie rozumiecie.

a nie lepiej udac sie do klubu sierry, pierwszy z brzegu link

Hej to ja Rafał od Lanci. Jak Chcesz to moge popytać na giełdzie w Słomczynie. Już pare tam kupiliśmy i sie sprawdzają. Numer do mnie weż od Pingu bo tutaj nie będe podawał!!

Z tego co wiem to sierra już jeżdzi, i nawet się ściga

witam
rabaii numer do machera co ja u niego autko robie i jest spoczko to: 606-266-622 (Krzysiek) a numer na czesci napisze ci na PRIV-a jak nie zapomne i o ile nie zgunbilem, ale po graty trzeba jechac na Slask albo ewentualnie przesylka ale takie cos to mysle ze trzeba osobiscie odebrac,
pozdrawiam i nie lam sie, bedzie dobrze

Ryba napisz osobiscie ze juz Ci wszystko bryka , bo ludzie w nieswiadomosci zyja . Ale widac jakby nie patrzec pomoc i info od klubowiczow

Heheh widze,że zrobiło się małe zamieszanie
A więc tak, autko w stanie agonii było tylko przez tydzień.Zajrzałem na forume sierrek i tam odezwał się do mnie koleś,którego polecałp pól Polski.I znim się dogadałem.W ciągu paru godzin mój bolid dostał nowe serduchow
Jeździ już i świetnie się sprawuje,bynajmniej trochę lepiej od innych ścierek.Mam w nim pare nowych innych elementów go trochę odmłodziło.
Ci co byli na "modlitwie" sami widzieli Teraz czekam na następne
POZDRO z KRAKA dla KTSW SQUAD