No i jesteśmy w Unii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od 5 minut... ciekawe co i jak będzie....

miejmy nadzieje ze bezdie dobrze.ja jade za jakis czas do raichu kupic audi cygaro bo sobie obliczylem ze takie zajebiste mnie wyjdzie ok 5000zl.a maluszka sobie zostawie i zrobie z niego cabrio na wakacje

oby warunki i sytuacja prawna sprzyjaly posiadaczom starszych wozow
....lepszych zarobkow/tanszej benzynki

Miejmy nadzieje, ze lepiej

co wam da brak cla jak dowala jakies oplaty nowe slyszalem ze ma wyjsc to drozej jak clo wiec raczej ciemne chmury ida

TANSZEJ benzyny !!! chyba juz nie bedzie...

u mnie wha 3.86plnjezeli fury beda drozsz to przez tych komisiarzy.cfaniaki non stop sie wyklocaja bo boja sie ze jak fury beda tanie to juz na nikim hajsu nie przytna.

mcqueen zawsze takie fajne watki tworzy nie??

studiujesz filozofie czy jak?

oby gaz nie drozal wiecej no i benzynka maluchowcom rowniez

narazie jest tak ze ceny mamy europejskie a dochody nadal polskie oby sie to wszystko jakos wyklarowalo

Mogli by wprowadzic prawko od 17.. ... ale niemam co na to liczyc..... nio ale MOZE bedzie lepiej cus...OBY... ja w sumie jeszcze zyje na garnuszku u rodzicow wiec pewnie narazie nie odczuje zmian... mowia ze ponoc ma byc lepiej..hmyy.. w sumie to i tak chyba gozej byc nie moze w naszym kraju niz jest..(tonacy brzytwy sie chwyta)...zobaczymy co z tego wyjdzie...

Cytat:
2004-05-01 00:27:22, Poramancza pisze:
mcqueen zawsze takie fajne watki tworzy nie??

studiujesz filozofie czy jak?

buehehehe nie, studiuje zarządzanie i marketing, ale wieczorami zbiera mi sie czasem na refleksje

Jestesmy w Uni,juz ponad 30 minut.I jakos róznicy nie czuje-hehehe I tak bedzie do konca
Na auta z rajchu sie nie napalajcie,bo nie bedzie różowo-bedzie gorzej niz teraz.Do tego słyszałem dziwne pogłoski ze ze swapami tez bedzie lolo!!!
Nie chce byc prorokiem ale twardo stawiam ze do wrzesnia benzyna osiagnie "magiczne" 4zł-hehe

A ja roznice poczulem, bo wlasnie wrocilem z Placu Zamkowego z ktorego jest transmisja na TV Polonia. Normalnie zrobili impreze jak na Sylwestra, tyle ze w lato)) Szampan byl i sztuczne ognie - Europa normalnie

A ja przywitalem Unie wraz z relacja z maydey www.radio.techno-club.com

a href="www.radio.techno-club.pl">www.radio.techno-club.pl

Ja na to patrze z drugiej strony (Francja) i powiem wam, że tu nikt nic o tym nie mówi (poza gazetami, które czasem coś bąkną) Wszyscy obawiają się napływu taniej siły roboczej (tak jak by teraz nie było nikogo ).

Widziałem tą "imprezke" w telewizji, o której mówił Żuraw, i faktycznie jak sylwester tylko na wiosne (wybacz Żuraw ale lata jeszcze nie ma)

A Ty TomasTsT w jakimś stopniu może będziesz miał powody do radości. W krajach Unii europejskiej jest coś takiego jak prawo jazdy od 16 roku życia, ale do 18 roku życia nie możesz jeździć sam. Zawsze musi siedzieć z boku ktoś kto ma prawko (chyba minimum od 5 lat - czytaj Tatuś lub Mamusia). Prawko w wieku lat 18 automatycznie (w niektórych krajach oczywiście) przemienia się w normalne prawko. Więc jeśli to wprowadzą i u nas, to będziesz mógł zasiąść legalnie za kółkiem przed 18mi urodzinami

Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczow

Jakby nie było, to i tak trzeba żyć dalej.... dziś dzień jak co dzień....
Niema co prorokować i pozwolić losowi działać.....
A ponoć za 25-30 lat będzie dobrze..... ewentualnie trzeba wiać z ojczyzny ....
Pozdrawiam i życze powodzenia wszystkim

Cytat:
2004-05-01 00:55:35, Perez pisze:
Widziałem tą "imprezke" w telewizji, o której mówił Żuraw, i faktycznie jak sylwester tylko na wiosne (wybacz Żuraw ale lata jeszcze nie ma)

Czepiasz sie
Atmosfera byla rodem z lata - zwykly golfik, niektorzy w krotkich spodenkach. W sumie w Wawce cieplo jest teraz.

Najgorszy będzie (jest) początek, ale potem miejmy nadzieję, że się jakoś wszystko ułoży...

Aaaapropo benzyny to urosnąć może (i pewnie urośnie) ale dużo nie ma (Francja ok 5zł za litr 98 na BP), dlatego nie ma co się bać, więcej jak 5zł nie powinno być

A tak poważnie to życzę wszystkim, aby wam się od dziś lepiej wiodło i każdemu starczało w kieszeni na nasze blaszane bociechy...

McQueen ma czasem takie napady z cyklu - ale nowobogackie wiesniaki - to mnie rozbilo wczoraj na spocie. w unii hmmmm oczywiscie wacha po 4,5-5 zloty=1 Euro a gaz ma zdrozec o 13-14 groszy - do tego jesli chodzi o autka - na poczatek nic nie bedzie 2-4 tygodnie - bedzie tylko ze za autkastarsze niz 10 lat akcyza bedzie 65 % - ale to i tak oplaci sie sprowadzic - ale pozniej juz maja cos wymyslic - glownie zeby sie odechcialo przywozic aut powyzej 10 lat. Aha wczoraj na stacji kolejka byla jakby darmo dawali - wszyscy wiedza o co chosi - a w marketach tyle ludzi co wychodzili z dwoma koszykami na raz - jak zapasy na wojne . . .

Kochana Polsko . . .

a ja nie wierze w dobrobyt kapitalizmy , zarz sie zbieram i jade do Dabrowy Górniczej , na pochód 1majowy , jestem lewakiem ( nie mulic z SLD i satelitami)więc moja niechęć do Uejest oczywista . W UE zycze powodzenia i sobie i wam .
Pozdrawiam

Ja tam wierze ze bedzie dobrze nam w Unii..tylko to nie przyjdzie tak od razu..zyczylbym tylko sobie i wam..zeby paliwko stanialo no i zeby nam sie dobrze powodzilo pozdroowka