Druga młodość ŻUKA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś Fakty TVN podały obszernego newsa o tym.

A tutaj więcej o tym, tak się kończy ustnawianie idotycznego prawa

Żuk był niegdyś podstawowym samochodem dostawczym. Wydawać by się mogło, że jego czas już dawno przeminął, a jednak dziś znów przeżywa swój renesans. Dlaczego stary Żuk znów jest poszukiwany? Wszystko przez nowe przepisy o podatku VAT.

"Żuka na chodzie kupię" - takich ogłoszeń ostatnio zdecydowanie przybyło. Auto może być stare, byle było tanie i miało rejestrację.

Żuka na chodzie kupię - Interia.pl

Ja wolę Nysę

Hehe a pamiętacie jak Kasia w"Zmiennikach" przelewałą wachę do Poloneza prezesa

Cytat:
2004-04-22 22:15:09, Yoshi81 pisze:
Ja wolę Nysę

Ja toże

Cytat:
2004-04-22 22:15:09, Yoshi81 pisze:
Ja wolę Nysę

Nysy i Tarpany też mają wzięcie

Mnożą nam się absurdy w kraju nad Wisła

To jest sposób na głupie prawo. Polak znajdzie zawsze jakiś wybieg, tylko po to by nie zapłacić więcej niż trzeba

Cytat:
2004-04-22 22:46:57, MAJCHAL pisze:
To jest sposób na głupie prawo. Polak znajdzie zawsze jakiś wybieg, tylko po to by nie zapłacić więcej niż trzeba

Gorzej jak Zuka ma gaz, to sobie nie przepompuja do drugiego zbiornika, chyba ze zbiorniki będą zmieniac , albo zakładać blachy od Zuka i podjazd na stacje i ściemniać że ich Mercedeski to nic innego jak polski Żuk

Nie dorosli poprostu nie dorosli. A program jest sluszny tylko z takimi ludzmi trudno go wykonac. No szlag mnie trafi

[ wiadomość edytowana przez: road_runner dnia 2004-04-22 23:12:12 ]

Ale jak my przedstawimy te przejściowe trudności jako coś zamierzonego to wtedy to w nikim nie wzbudzi podejżeń.

Cytat:
2004-04-22 23:17:04, mati_lecha pisze:
Ale jak my przedstawimy te przejściowe trudności jako coś zamierzonego to wtedy to w nikim nie wzbudzi podejżeń.

Widze ze rozumiemy sie. Jak bedziemy sie rozumiec bedzie dobrze, nie bedziemy sie rozumiec to . Rozumiemy sie??
No

Wiecie, że mam takie ciche marzenie, żeby kiedyś obudzić się w kraju, w którym przepisów nie tworzą idioci, w takim w którym nie trzeba na okragło kombinować.

Może nasze wnuki obudzą się w takim kraju bo nie zanosi się żeby szybko nastapiły śjakieś zmiany

Cytat:
2004-04-22 23:36:11, daniel pisze:
Może nasze wnuki obudzą się w takim kraju bo nie zanosi się żeby szybko nastapiły śjakieś zmiany

W kapitalizmie wszyscy gotowi sa zawsze na najgorsze, u nas na najlepsze .

A mi się tam Żuczki bardzo podobają. Myślicie, że można do tego przełożyć jakiś lepszy silnik ?

tak, tak jak do warszawy swego czasu wkladali z MB W123 diesel :]