| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-11-01 12:17:26 a kabelki WN??????? |
![]() miras Espero 1,5 GLX Pruszków | 2003-11-01 13:00:38 Jak najbardziej masz rację co do czekających mnie wymian.
Jednak ja kojarzę te dolegliwości silnika z wizytą u mechanika związaną z uciekającycm płynem chłodzącym. To się pojawiło po przejechaniu 30 km od wyjechania z zakładu. Wielkim niefartem byłoby to, że dotyczy to czego innego. Odnośnie gazu to dzwoniłem do różnych zakładów (w tym do poleconego przez Ciebie JACO) i chyba zdecyduję się na wymiane całego parownika na Księcia Bolesława - koszt to 350 zł. Dorzucam 100 do tego co robią w Łomiankach i mam nowy parownik oraz parę kilosów mniej do przejechania i dodatkowo robią to od ręki. Zaproponowali mi parownik Beli... coś tam. Nie pamiętam nazwy. Zapytałem się, czy jak mam instalację Lovato to nie będzie się gryzł parownik innej firmy z resztą bebechów. Powiedzieli, że to nie ma znaczenia. Uciułam grosiki i do roboty. Zaraz potem WN i amorki (zdecydowałem się na olejowe KYB). |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-11-01 13:24:45
Bendini - niezłe parowniki.
Mają rację. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-11-01 14:58:05 Ja bym zmienil na poczatek jednak kabelki A parownik jest firmy Bedini |