Zakup lezakowanych amorkow...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
otoz mam takie pytanie: mam mozliwosc kupna po bardzo okazyjnej cenie przednich amorkow do mojego auta. amorki te sa nowki ale przelezaly na magazynie ok. 2 latek. moze ktos sie orientuje czy mogly one stracic z wiekiem jakies swoje wlasciwosci, czy moge je spokojnie pobierac? dodam ze cena jest naprawde atrakcyjna /ok.30% ceny sklepowej/
a jak mi dobrze doradzicie to powiem wam gdzie robie zakupy

Osobiście bym brał, jeżeli nie ma wyciekow i jakis zacięc powinno byc wszystko w porzadku. Jest to zamknieta konstrukcja wiec wyschniecie plynu nie wchodzi w rachubę.

bierz i sie nie zastanawiaj

no to pobieram, sa to kayaby, cena ok 110zl/szt. lyknalem juz od nich sprezyny przednie /f-ma suplex/ za 129zl/2szt.
probuje wyciagnac od nich liste czesci do toyot, ktore posiadaja na magazynie, w podobnie atrakcyjnych cenach, jak sie czegos dowiem dam znac. moze jeszcze komus cos sie przyda.

Przez taki czas leząkowania w magazynie, to tylko lakier mógł nieco zmatowieć. Bierz i nie zastanawiaj się.

Przy okazji taka lista części może się przydać

bierz bo chyba na amorki gazowe nie ma żadnej daty przydatnosci do spożycia

o ile z amorkami olejowymi to mniej wiecej widac czy sa dobra(choc nie do konca) to z gazowy7miniekoniecznie
Ale mozna sparwdzic
Jesli beda do0bre to bez zastanowienia i jesli od osoby ktora znasz to oki

Cytat:
a jak mi dobrze doradzicie to powiem wam gdzie robie zakupy

jak obiecywalem tak robie:
namiar na skep z wyprzedaza czesci do sam. osobowych:

http://www.shenkman.com.pl/indexx.html
telefony: bezplatna infolinia: 0800225222
022 7254040 - Agnieszka Kanach, aga@shenkman.com.pl
mozna zarezerwowac, wysylaja kurierem, wystawiaja na allegro.
czesci sa po likwidowanym sklepie w wa-wie.

listy niestety nie mam, ale trzeba po prostu zadzwonic i zapytac o dostepnosc. mi sie udalo lyknac: sprezyny przednie f-my suplex za 129zl/2szt i amorki przednie /kayaba/ za ok. 110zl/szt.
gosc ze sklepu mowi ze jeszcze troche im zostalo wiec jak cos komus potrzebne to smialo
acha, f-ma miesci sie wa-wa blonie /fajne korki po drodze/ ale maja pare oddzialow w polsce...
zycze owocnych zakupow

Rados

ehhh, wyglada na to ze ucieszylem sie za wczesnie. wlasnie dostalem meila, ze przepraszaja bardzo ale w momencie zamawiania amorkow nie sprawdzili ich dostepnosci i okazuje sie ze do starletki nie maja. no ale przynajmniej sprezyny mam. mam nadzieje ze wy bedziecie mieli wiecej szczescia...