| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rados Toyota Starlet siedlce | 2004-04-26 07:32:07 otoz mam takie pytanie: mam mozliwosc kupna po bardzo okazyjnej cenie przednich amorkow do mojego auta. amorki te sa nowki ale przelezaly na magazynie ok. 2 latek. moze ktos sie orientuje czy mogly one stracic z wiekiem jakies swoje wlasciwosci, czy moge je spokojnie pobierac? dodam ze cena jest naprawde atrakcyjna /ok.30% ceny sklepowej/
a jak mi dobrze doradzicie to powiem wam gdzie robie zakupy |
grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-04-26 10:39:00 bierz i sie nie zastanawiaj |
rados Toyota Starlet siedlce | 2004-04-26 13:20:54 no to pobieram, sa to kayaby, cena ok 110zl/szt. lyknalem juz od nich sprezyny przednie /f-ma suplex/ za 129zl/2szt.
probuje wyciagnac od nich liste czesci do toyot, ktore posiadaja na magazynie, w podobnie atrakcyjnych cenach, jak sie czegos dowiem dam znac. moze jeszcze komus cos sie przyda. |
bisua TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Wrocław | 2004-04-26 20:30:35 bierz bo chyba na amorki gazowe nie ma żadnej daty przydatnosci do spożycia |
rados Toyota Starlet siedlce | 2004-04-27 14:46:53
jak obiecywalem tak robie: namiar na skep z wyprzedaza czesci do sam. osobowych: http://www.shenkman.com.pl/indexx.html telefony: bezplatna infolinia: 0800225222 022 7254040 - Agnieszka Kanach, aga@shenkman.com.pl mozna zarezerwowac, wysylaja kurierem, wystawiaja na allegro. czesci sa po likwidowanym sklepie w wa-wie. listy niestety nie mam, ale trzeba po prostu zadzwonic i zapytac o dostepnosc. mi sie udalo lyknac: sprezyny przednie f-my suplex za 129zl/2szt i amorki przednie /kayaba/ za ok. 110zl/szt. gosc ze sklepu mowi ze jeszcze troche im zostalo wiec jak cos komus potrzebne to smialo acha, f-ma miesci sie wa-wa blonie /fajne korki po drodze/ ale maja pare oddzialow w polsce... zycze owocnych zakupow |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-04-27 16:08:38 Rados
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rados Toyota Starlet siedlce | 2004-04-28 07:05:55 ehhh, wyglada na to ze ucieszylem sie za wczesnie. wlasnie dostalem meila, ze przepraszaja bardzo ale w momencie zamawiania amorkow nie sprawdzili ich dostepnosci i okazuje sie ze do starletki nie maja. no ale przynajmniej sprezyny mam. mam nadzieje ze wy bedziecie mieli wiecej szczescia...
|