Jak wam się podoba STRATOS na stronie Żurawia?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc.nie jestem uzytkownikiem forum...ale jestem zaszokowany autem stratosa na stronie zurawia...jest zajebisty....mam do ciebie stratos podstawowe pytanie ...kto ci to robił?jaka była tego cena i czy masz możliwosc podesłania mi telefonu do tego bryzka...?pzdr....twój maluch jest tak zajebisty jak maluch turbo rafała...pzdr.
P.S.jak mozesz jeszcze to podeślij mi wiecej fotek twojego auta...chciałbynm zrobic coś takiego....a zwłaszcza deske rozdzielczą....

Heheheh.....widze ze nie tylko ja jestem poruszony....
przed chwila wlasnie tez go ogladalem....
ale musze cie zmartwic co do P. Bryzka....Podobno odwalil jakas "rzezbe" i na autku prokurator posadzil swa lape....
wiecej w tym watku:

Stratos i Prokurator

-----------------
http://plepleple.pl

czy wiadomo o co chodzi?auto jest kradzione?

hej...co jest/czemu nikt sie nie odzywa...to jakis tajny sekret czy co?

Auto nie, ale chyba buda TAK, o ile dobrze zrozumiałem co napisał Żuraw .

takie zajebiste auto....ciekawe czy jest bardzo zle...macie jakis kontakt ze stratosem...widze ze juz dawno si,ę nie pojawiła na forum ....może jakiś telefon lub coś ...chciałbym z nim pogadac o przerobieniu auta

Nie tyle kradziona co....
Wlasciwie to wygladalo tsk (z tego co mowil mi Stratos), ze buda byla kupiona od jakiego funfla Bryzka, ktory mial byc pierwszym wlascicilem tej buy. okazalo sie ze nim nie byl, a dokumenty podrobil. Gdy WK Stratosa poprosilo WK koszalinski od papiery budy okazalo sie ze buda figuruje w jakims rejestrze samochodow podejrzanych / niewyjasnionych / jakichs innych. Okazalo sie, ze funfel Bryzka nei byl pierwszym wlascicielem, ale po zakupie budy nie rozliczyl sie z US. W zwiazku z podejrzeniem o machlojki prokurator zajal sie sprawa. Stratos jest strona poszkodowana w sprawie, wiec mu nic nei grozi. Podejrzanym jest funfel Bryzka, ktory i tak jakos lagodnie wyjdzie z tego, bo z tego co mowil Stratos wynikja, ze musi sie rozliczyc z US, czyli zaplacic podatek za bude oraz zaegle odsetki (A w US bedzie tego spooooooro....) i jak juz sie rozliczy to wtedy koszalinski WK da papiery do WK Stratosa i ten bedzie mogl zarejestrwac sampochod.
Tak to wyglada jesli dobrze zrozumialem.

to ma przejeb z tym gosciem....czy ktoś wie ile jest wsadzone kasy w to auto?zabiłbym gościa....za taki numer....

16 tys złotych .....
+ to co zrobił od listopada

a auto fajne ale : Białe . kolejny potwór biały ehhh.

16 tys?jaa....szok....ale auto jest zajebiste...znalazłem czytając posty stratosa ze ma byc pomalowane w barwy alitalia...ciekawe jak bedzie to wygladało....jedno jest pewne auto zajebiste i wielkie słowa podziwu dla autora....

z wygladu praktycznie taki sam jak maluch rafalmaxi
nie wnikam w rozwiazania konstrukcyjne, silnik itp
mnie i tak bardziej do gustu przypadl maluch rafala bo byl pierwszy (chodzi o wyglad zewnetrzny)

maluch rafalamaxi był 2 z tego co widze po datach.....dobrze widze?

W sumie to ciezko obczaic.
Stratos planował i robił ale fotek nei było.
Poszukam w jego postac o kosztach i powiem kiedy kwota wynosiła 16 tys bo to było dawno temu.
Ale z drugiej strony za 30 tys nic niezawodnego i mega szybkiego nie kupisz a to bedzie miało z 4,5 do setki

no własnie zle z tego co widac po datach postów stratos był 1...tylko ze potem jakos go wcieło...ale to przecież nieważne...ważne jest to że po naszych drogach poruszają się takie malce co to zabijają dresiarzy w ich bmw....buraki muszą być w nezłym szoku...

To auto bije na leb wszystkie malce jakie do tej pory widzialem. Te poszerzenia nie zapowiadaly sie zbyt ciekawie nie pomalowane Teraz sa poprostu wypasne Takie powinny byc. Naprawde az sie chce pisac Sa ja Tommy Lee Jones w "Sciganym". Wielkie brawa za tego malca. Fele tez są super. Jedno do czego mozna sie przyczepic to kierownica jest troche za nisko
Co do kasy to warto wsadzic kase w malca niz miec za ta sama kase zwyklego seryjnego samochoda.

A ja mam prośbę, niech ktoś mi powie, co to są za specyfiki położone na podłoge... rozumiem, że były tam wzmocnienia, spawy itp. ale co i w jakiej kolejności zostało połozone na zwykłą zieloną podłogę:
foto podłogi.

Rozmawialem wczoraj z STRATOSem,auto nie jest kradzione tylko poprzedni wlasciciem sprzedal je dwa razy.Juz nie dlugo bedzie w tym kaszlu zamontowany silnik od uno turbo 1.4.

no ten malec miazdzy pod kazdym wzgledem

Cytat:
2004-05-06 18:26:29, seba126 pisze:
z wygladu praktycznie taki sam jak maluch rafalmaxi
(...)

IMHO Malec Rafała jest "minimalnie" szerszy - koła są chyba w całości poza nadwoziem (seryjnym ofcoz).
Nie mniej jednak oba mi się widzą baardzo. Decha Stratos'a jest superowa jak na rajdówkę, normalnie na droge to chyba zbyt extreme.

to białe to wg. mnie to pasta na spawy firmy boll (nakladana pędzlem) przynajmniej u mnie wyglądało to dość podobnie.
a co do maluszków to takiego zdecydowanie mógłbym posiadać
piękne są oba. rafała widziałem live i

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek