MotoNews.pl

Camry"89 2,0 16v

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Poszukuję Instrukcji Obsługi (książki użytkownika) do Camry 2,0 16V 1989r. obojętnie w jakim języku.
Szukam również paru drobiazgów,takich jak:czujnik ekonomizera,
przedni prawy chlapacz, prawa listwa progowa(zewnętrzna)i przewód wspomagania ukł.kierowniczego- jest to przewód wysokiego ciśnienia,który dochodzi do pompy wspomagania.
Jeśli ktoś posiada coś z tych rzeczy,lub ma jakieś namiary, gdzie takie części można zdobyć, proszę o kontakt.

Pozdrawiam,
Alex
alexmar1@poczta.onet.pl

Hmmm też bym chciał dostać taką instrukcję no i może jeszcze schemat elektryki jakby ktoś miał... PLEASE !!!

chyba moge pomoc mam oryginalna instrukcje do camry '89 co prawda bez schematow ale z roznymi innymi przydatnymi informacjami. jestesmy z wawy wiec nie ma problemu zeby sie spotkac i pozyczyc do sxerowania
pozrawiam

Taką camrę mają na szrocie w Tarnowcu. Właśnie w poniedziałek zaczęli ją rozbierać. Jak chcesz namiar, to niestety dopiero jutro.

hmm smakowity kąsek ,dzięki, ale jak na razie udało mi się zdobyć wszystkie potrzebne części i tylko potrzebuję uporządkować elektrykę, ale może po weekendzie coś jeszcze znajdę co można ulepszyć , więc prosiłbym o ten namiar.

to chcecie ta instrukcje czy nie ;P

Podaję namiary szrotu w Tarnowcu, Pogórskiej Woli i Nowodworzu (to jest ta sama firma) - wszystko w najbliższej okolicy Tarnowa:
Nowodworze Baza SUR: 014 679-57-30 (do 17), 622-18-66 po 18, 0501 635-985
Pogórska Wola: 014 674-77-33, 0502 612-886, 0694 692-439
Firma się nazywa "KMK" s.c. Z moich doświadczeń wynika, że najlepiej dzwonić na komórkę - chłopcy są w ciągłym ruchu.

Wysłałem maila z pytaniem jak możemy się umówić, gdyż nie chciałem zaśmiecać forum.

Chętnie się sptkam jakoś w przyszłym tygodniu

pozdrawiam

Dziękuję Babciu za adresik, na pewno się przyda