| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-04-24 21:28:48 Byłem dzisiaj zk olega Vilim - poszerzony czerwony malec po czesci do jego malca .........
Dziadek akurat złomował malca to kurde całego wzielismy za friko i do viliego z tym....... Ale teraz uwaga w stodole były jeszcze dwa auta : Kant - przebieg 1300 kilometrów - tyle widziałem nie wiem co to za kolor jest nawet taki brudny ............. I malec 1974 - full oryginał . Teraz dogadujemy szczegóły jak mi sie bardzo spodoba to chyba czerwony pójdzie w odstawke 15 maja jedziemy drugi raz ma sie zastanowic co do ceny ..... Były tez ze dwa jakies stare motorki ale nie było zby wiele czasu . |
Perez F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 126p Warszawa | 2004-04-24 21:40:12 a gdzie to takie skarby znalezliscie??
p.s. jakie motorki?? |
Krzemowy Fiat 126 Skoczów | 2004-04-24 21:58:48 Wy to macie farta. |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-04-24 23:21:28 Klasyki znalezione przez przypadek .... Niestety brud był dosc spory takze kolory blizej niezidentyfikowane !!!!!
Ale przebieg kanta pewny !!!!! Auta raczej do remontu - ale jakiego Co do malucha to mam juz pewne plany .... Zwiazane z zółtymi rejestracjami i pewna syreną |