Ave Racing... :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec wkoncu nadeszla ta piekna chwila, kiedy na moim Ave zagoscily 17" OZ...

Tutaj fotka z montazu... (w tle wwtcka

A nizej do sciagnieca filmik jak OZy sie kreca na AVE

AVE Racing

Reszte fotek umiescilem w profilu...

p.s. jak juz autko obnize, to wtedy juz bedzie efekt koncowy

pogratulować i pozazdrościć - zawsze cal więcej
i przyznam Ci rację - trzeba je teraz obniżyć, bo po tych wszystkich zmianach prześwit wygląda wręcz nienaturalnie!

P.S. - mamy taki sam model nakładek na pedały Sparco - tylko ja mam nakładkę na pedał gazu bez tego "dzyndzla"

darus naprawde az Ci zazdroszcze chlopie.....
wlasnie takie felgi chcialem miec... niestety stac mnie bylo tylko na to co mam

NIC DODAC NIC UJAC naprawde... !!!

hej a gdzie to było że same toyki stoją

Gratulacje Darus ale wolałbym zobaczyć ją w realu. Może będzie okazja w Wildze

Cytat:
2004-05-09 23:21:49, bisua pisze:
hej a gdzie to było że same toyki stoją

U mnie pod domem/firma

No super

oo nawet Wótka siem na foto załapał

Teraz z nowymi kołami jak i wcześniej złote Ave daje radę...
Do pełni szczęścia rzeczywiście brakuje jeszcze niższej zawiechy.
I na tym bym chyba zakończył zmiany stylistyczne z zewnątrz.
Czy nie

a tenm w czerwonym co tma robi?? a tak w ogole kto to??
Kongratlujuejszyn w realu kozak!!!!

Cytat:
2004-05-10 09:08:35, przemo_z pisze:
Teraz z nowymi kołami jak i wcześniej złote Ave daje radę...
Do pełni szczęścia rzeczywiście brakuje jeszcze niższej zawiechy.
I na tym bym chyba zakończył zmiany stylistyczne z zewnątrz.
Czy nie

Jesli chodzi o zewnatrz jak najbardziej koniec..w srodku tez wiele nie zmieni sie...

A z tylu jeszcze sie pojawi zapewnie tlumik REMUSa... i tyle i dwa motyle hehe (tutaj zart z motylami hehe

Skarb bedzie drzemal pod maska..ale cicho :-p

a co to będzie za skarb no powiedz no powiedz no...

Cytat:
2004-05-10 20:22:50, Artoone pisze:
a co to będzie za skarb no powiedz no powiedz no...

Darus... powiedzieć im ?

Cytat:
2004-05-10 20:09:23, Darus pisze:
Jesli chodzi o zewnatrz jak najbardziej koniec..

kłamczuch!!!!!!

Cytat:
2004-05-10 22:49:09, tomek_paseo pisze:
Darus... powiedzieć im ?

no ja Ci dam!

[ wiadomość edytowana przez: wwtcka dnia 2004-05-10 22:53:50 ]

Ja strzelam że płynie sobie tutaj coś takiego, albo trochę gorzej (bez jednej literki)

dla mnie rewelka z tymi kapciami. ps. a drogo taka impra kosztuje? jesli takie wrazenie robi na fotkach, to co dopiero live.
szacuneczek

No mi też się podobaja falaszki.Pasują,ale ja z takim małym pytaniem,żeby topicu nowego niezakładać,otóż:Czy alufelgi które były w VW Bora ,czyli 5x100 7"szerokie i 15"wysokie z ET=35(moje orygin.,ET=45) niebęda mi obcierały przy seryjnym zawieszeniu?Oponki będą 195/55,albo 195/50,może nawet jak się uda to 185/60R15,ale interesuje mnie czy będą konstrukcyjnie pasić?I jak to jest z tymi szpilkami,będą one idealnie leżeć na pięciu szpilkach(raczej myśle,że będą)i czy musze zmieniać nakrętki na takie specjalne do alumów z innym stożkiem(gość powiedział mi cene- 100zł za 20 sztuk ).Sorry jeszcze raz ,ze się tak wpiołem w ten topic,ale chciałbym jakiejś odpowiedzi,Z góry bardzo dziękuje.Pozdrawiam.
PS Darus tuninguj,ale zajmij się powoli silniczkiem jakoś,bo wygląd to już jest ekstra.

[ wiadomość edytowana przez: faworyt dnia 2004-05-11 00:54:05 ]

Cytat:
2004-05-10 23:57:58, piotrmie pisze:
dla mnie rewelka z tymi kapciami. ps. a drogo taka impra kosztuje? jesli takie wrazenie robi na fotkach, to co dopiero live.
szacuneczek

Nom troszke droga...ale raz sie zyje

Nom w realku jeszcze lepiej

Cytat:
2004-05-11 00:52:35, faworyt pisze:
No mi też się podobaja falaszki.Pasują,ale ja z takim małym pytaniem,żeby topicu nowego niezakładać,otóż:Czy alufelgi które były w VW Bora ,czyli 5x100 7"szerokie i 15"wysokie z ET=35(moje orygin.,ET=45) niebęda mi obcierały przy seryjnym zawieszeniu?Oponki będą 195/55,albo 195/50,może nawet jak się uda to 185/60R15,ale interesuje mnie czy będą konstrukcyjnie pasić?I jak to jest z tymi szpilkami,będą one idealnie leżeć na pięciu szpilkach(raczej myśle,że będą)i czy musze zmieniać nakrętki na takie specjalne do alumów z innym stożkiem(gość powiedział mi cene- 100zł za 20 sztuk ).Sorry jeszcze raz ,ze się tak wpiołem w ten topic,ale chciałbym jakiejś odpowiedzi,Z góry bardzo dziękuje.Pozdrawiam.
PS Darus tuninguj,ale zajmij się powoli silniczkiem jakoś,bo wygląd to już jest ekstra.

No wiec wczesniejsze fele 16" ktore mialem w Ave pochodzily wlasnie z VW Bora Wiec pasuja felgi jesli masz rozstawa 5x100

Jesli chodzi o wyglad mojego Ave to juz z zewnatrz skoncyzlem (no oprocz obnizenia i anteny...)

Teraz juz powoli robie moc...

Wojtek, spokojna Twoja... Nie pisnę nawet słowa, że pod maską będzie .... ups

No Darus.. postarałeś się
Jak dla mnie - miodzio

[ wiadomość edytowana przez: tomek_paseo dnia 2004-05-11 13:26:05 ]