Białe zegary do fiaciora

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cze wszystkim!!!
mam problem - nigdzie nie mogę zdobyć białych zegarów do kanta. Chodzi mi o wersje z okrągłymi zegarami - obrotomierz diodowy tzn. nie ma wskazówki - są kolejno zapalające się diody. Podobno rzadka wersja.
Możeci mi jakoś pomóc?????

d.l1pf.pl

[ wiadomość edytowana przez: dl dnia 2004-04-26 20:41:52 ]

Sadze, ze takie zegary mogą Ci zrobic w wiekszości firm tuningowych, pozostaje jeszcze tylko kwestia ceny.
Jeśli Ci bardzo zależy to cena nie powinna grac roli

Jak zapłacisz to napewno ci zrobią, ale pytanie po co? czy to ladniej wygląda jak wskazówka?? nie wydaje mi się

wejdz na nasze forum zapodaj temacik zegry bedziesz miał a jak ci sie nie bede podobały to mogę ci zrobić ale mam kilka wzorów do kanta http://motonews.pl/forum/?op=fvf&c=0&f=45
forum Zgierski Klub Tuningowy
[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2004-04-27 10:09:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2004-04-27 10:10:43 ]

Mysle ze okragle zegary z obrotomierzem wskazowkowym..na jakims szrocie by tez byly..tylko trzeba poszukac..a biale tarcze do nich sa na wielu stronkach..pozdroowka Mariusz

Egon-tkl mógłbyś mi przesłać parę twoich wzorów? Byłoby super - wreszcie wrzuciłbym swoją tablicę do auta, jak narazie jeżdże z przewodami na wierzchu

My email : d.l1@pf.pl

[ wiadomość edytowana przez: dl dnia 2004-04-27 18:52:45 ]

widzialem obrotomierz diodowy, ale taki osobny, montowany w konsole kolo radia. nie slyszalem o diodowym w okraglych zegarach obok predkosciomierza. na upartego pewne da sie wywalic mechanizm wskazowkowego i zapodac tam diodowego i dorobic jakas tarcze?
moze fajnie to wyglada, mozna kombinowac z kolorami diod, ale generalnnie jest duzo mniej precyzyjny - o wyregulowaniu silnika dokladnie na 750 rpm na wolnych raczej nie ma mowy