Jak dodac zdjecie do postu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam z tym problem. bede wdzieczny za odpowiedz. plik ze zdjeciem mam na swoim dysku

Musisz je umieścić na jakimś servie bo tak to nie wrzucisz żadnego zdjęcia, chyba że wstawisz na jakiąś stronkę i link do niego dasz

w koncu wojewodztwo podlaskie rosnie w sile..... a to warszawiaki i wroclawiaki tylko

dzieki Ci piotrzemie za pojawienie sie

Cytat:
2004-05-10 23:54:45, piotrmie pisze:
mam z tym problem. bede wdzieczny za odpowiedz. plik ze zdjeciem mam na swoim dysku

1. Jeśli to są Twoje zdjecia to, albo wrzucisz je na swoją stronę, albo załóż sobie konto np. na www.pbase.com. Możesz tam wrzucić do 10 MB, darmowe konto umożliwia administrację skrzynką przez 30 dni, potem zdjęcia zostają, ale nie możesz ich dodawać, ani zmieniać. Po 30 dniach, albo jeśli masz wiecej zdjęc niż 10 MB to zakładasz u nich kolejne konto np. Piotrmie02, adres e-mail podaj dowolny/zmyślowny, do każdego konta inny.

2. Jeżeli zdjecie pochodzi z sieci, czyli gdzieś je znalazłeś i ściągnąłeś do siebie, to wystarczy podać link do tego zdjęcia w sieci - warunek, to musi być link do pliku *.jpg, *.bmp itp, a nie do strony html ze zdjeciem.

Cytat:
2004-05-11 00:03:09, grzybek-r pisze:
w koncu wojewodztwo podlaskie rosnie w sile..... a to warszawiaki i wroclawiaki tylko

dzieki Ci piotrzemie za pojawienie sie

tylko oka jest w wojewodztwie mazowieckim. tak wiec z warszawka jestem emocjonalnie zwiazany tam w koncu odbieram moja toyke. ale z 2 strony do olsztyna, bialego i wawy mam taka sama odleglosc tj. 120 km. jak tylko odbiore wozik to mam nadzieje pojawic sie na jakims zlocie

[ wiadomość edytowana przez: piotrmie dnia 2004-05-13 23:42:38 ]

Cytat:
tylko oka jest w wojewodztwie mazowieckim. tak wiec z warszawka jestem emocjonalnie zwiazany

oszty "zdrajco"
juz myslalem ze przekabace Cie na swoja strone....
cale szczescie ze juz Gosiek i janooop polubili moje okolice rosniemy w sile !!!

Piotrmie
Masz jeszcze Ełk, też 120 km