MotoNews.pl

NAJFAJNIEJSZY bo służbowy Poldas;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... mam najfajniejsze auto świata czyli służbowe mało mi było VW LT tio jeszcze dwa razy w tygodniu będe śmigał poldasem 1.6GSI oczywista Plusik Budka ciut zdezelowana allle silniczek brzytwa ...nio i czysta benzynka tankowana na karte drogową chyba nie ma nic piękniejszego jak tankowanie za ...podpis i w drogę

Hmmm frajda niezła. Przyjemności w drodze
A tak nawiasem to służbowe auto to najlepszy wynalazek od czasu wynalezienia koła

Cytat:
2005-07-14 18:25:24, MAJCHAL pisze:
Hmmm frajda niezła. Przyjemności w drodze A tak nawiasem to służbowe auto to najlepszy wynalazek od czasu wynalezienia koła

Wjedzie na każdy krawężnik i spali każdą ilość paliwka

fakt auto które wytrzyma najwięcej to auto służbowe

a jak służbowy to pewno ma już słuszny przebieg .. ile ten plusik ma km natrzaskane już? i jak stary jest ?

To go podrasuj Danielek! Skoro za paliwo płaci firma to...NIE MA JUŻ ŻADNYCH PRZESZKÓD
Szerokiej drogi!

jaki samochod pali tyle samo oleju co benzyny i jest z nim wszystko w porzadku??
odp: sluzbowy

Cytat:
2005-07-15 13:57:39, Voy pisze:
jaki samochod pali tyle samo oleju co benzyny i jest z nim wszystko w porzadku?? odp: sluzbowy

Dobre - życiowe

Heloł!

No... wiem coś o tym. Moim autkiem służbowym, jak pewnie już niektórzy wiedzą, jest felicja którą jeżdżę od 1998 roku. Nakręciłem nią już 365.000km bez remontu, z tym że ja o to auto dbam tak jak o swoje - w końcu przez prawie 2 lata innego autka nie posiadałem i z konieczności jeździłem nią także prywatnie. Nie miałem więc chęci ani potrzeby jej katować. Aczkolwiek, już na nią czas...

Pozdrawiam

rocznik1998 a przebieg...nio w tym tygodniu walnie mu 200 000...

a jaki kolor?

Jasnozielony metaliczek

no nie gadaj.......jasno zielony ten jest naj........