| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2004-04-26 11:01:09 Wejdz na stronę www.niva.of.pl, mają również forum na Motonews |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-04-26 12:46:01 Niffka jest fajna. De facto nie liczy się rocznik, ale stan autka. Silniki są dość trudne do zajeżdżenia i dość łatwe w niedrogiej naprawie, ale... karoseria to już inna para kaloszy. Zwróć więc uwagę na stan blachy, bo koszty naprawy mogą byc spore, a i kłopot duuuży.
Jakbys był zainteresowany Niwką, to ja powoli (naprawdę powoli, gdyż nóż na gardle mnie jeszcze nie uciska, a i rozstać się z wierną Ładą trudno) się przymierzam do sprzedazy Łaciatki (stoi toto biedactwo na paringu podziemnym i się tylko qrzy, a ktoś inny mógłby się nacieszyć...). Może się jednak odmyślę, zobaczymy Pocieszam członków LKP -> być może sprawię sobie prawie-nówkę-niwkę i też łaciato toto okleję |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-04-26 13:08:04 Witam
Mariusz, a spróbuj tylko wycofać się z klubu Spod ziemi wykopiemy i znajdziemy |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-04-26 17:41:55
Ani mi to przez chwilę przez głowę nie przeszło |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-04-27 00:37:34 A gdzie my bysmy znalezli takiego drugiego Grill Mastera I jeszcze taka Ładną Łaciatą!! |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-04-27 03:02:16 To wszystko już OT będzie po informacji , że Mariusz chcesz porzucic Nivę....Wygód się zachciewa? Spartański wygląd razi? Buuuuuu...Niewierność tu widzę i zdradę, której żadne obietnice "działania" w LKP nie zmażą. Szkoda, że tracisz ducha...
Ale jesli kupisz nową ładę ( taką nawet ze znaczkiem chevrolota) to będzie ciekawe urozmaicenie w Klubie. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-27 23:31:45 SUZUKI????
co to jest??? aaaaaaa, juz kojarze... oni robia takie smieszne male samochodziki i jakies tam motorynki.... ale to to japonskie jest... bleeeeee |