MotoNews.pl

Licznik z Łady 1500 do 127 :) ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis sprzatałem piwnice i napodkałem stary licznik tzn cała deske rozdzielcza z łady 1500 która kiedys rozebrał muj ojciec mam licznik,obrotomierz,cisnieniomierz,temp,i benzyna zastamawiam sioe nad wełozeniem obrotka do 127
Zwiazku z tym prosze o info bo na tyle obrotka sa jakies znaki do podloczenia a zabardzo na elektryce sie nie znam z góry dzieki

Mialem takie cos zalozone przy 127, lnka predkosciomierza wydawala dziwne dzwieki,z instalacja roboty od chu...a poza tym zegary sa za dlugie i po wmatowaniu obrot.nie moglem skrecic deski zeby sie trzymala,nie polecam za duzo roboty.

w sumie to mam zamiar sam obrotomierz załozyc bo licznik mi nie potrzebny ten z 127 wystarczy

Te deski od ŁADY maja fajny zegarek w desce wbudowany, qrde poluje na taki, ladny na wskazowki z chrom obwodka
-------------------
muj - MÓJ !!

zegarek /????chodzi ci o szybkosciomierz ??bo zegarka ja niemam to chyba nie ta wersja

Ta wersja, tyle że zegar jest osobno, na środku, nad tunelem środkowym a ty pewnie masz samą deskę za wskażnikami sprzed kierowcy

moze zegar tez mam musze zobaczyc w piwnicy bo lezy cała przednia deska ale nie patrzałem za zegarem bo liczniki byly odkrecone

Gdybys mial tez czujniki to ja sie pisze na temp i cisnienie... Z obrotka jakbys zrezygnowal to tez moze bym wzial...