MotoNews.pl
11 MP3, MP4 (157353/25) - PT

MP3, MP4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcę kupić dla dzieciaka odtwarzacz MP3 lub MP4. Kwota myśle, że max 250 PLN. Nie znam się na tym zupełnie. Może się orientujecie co jest warte zakupu, a czego unikać. Będzie to sprzęcik myślę głównie do słuchania muzyki, więc czy w ogóle warto kupić sprzęt MP4 ?

Córka dostała COŚ TAKIEGO
Ciekawy, bo ma kolorowy LCD i dwa wejścia na słuchawki. Minus - wbudowany akumulator ładowany via USB, ale wytrzymuje ze 20h więc spoko.
Też stałem przed podobnym dylematem do wyboru... MP3 na paluszki, MP3 z transmiterem FM (można słuchać na dowolnym radiu) i trafiło się coś takowego co wyżej.

Mówisz o stacjonarnym?

Chodzi mi o kieszonkowy. Zapomniałem jeszcze dodać, że dzieciak męczy mnie o pojemność 1 Gb.

Chodzi mi o kieszonkowy. Zapomniałem jeszcze dodać, że dzieciak męczy mnie o pojemność 1 Gb.

1 GB = 200 kawałków*3,5 min = prawie 12h słuchania non-stop. Można... kwestia ceny.

Mojej kobicie kupiłem jakiś rok temu Ergotecha z 512 Mega, takiego kwadratowego (symbolu nie pamiętam, ale ma praktycznie wszystko - MP4, radio, dyktafon, książkę telefoniczną, przeglądarkę zdjęć i edytor tekstu). Faktycznie trochę to mało pamięci, ale wtedy jeszcze ceny wyglądały inaczej. Ale co do tej firmy to w sumie proponowałbym się zorientowac, bo robią to chyba na licencji Samsunga (nawet identycznie wyglądają) i jak na razie sprzęcik działa bez zastrzeżeń (używany codziennie), a cena jest sporo niższa od "markowych".

Ja kupiłem ostatnio coś takiego:

http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/7678

Drogo, ale jest naprawdę OK.

Cytat:
2006-08-29 13:13:06, -JACO- pisze:
Drogo, ale jest naprawdę OK.

Supet... tylko czy ma to jakąkolwiek pamięć czy tylko czytnik SD, co oznacza kolejną stówkę na kartę pamięci i czy jest aby ponad 2x lepsze od sprzętów za 200 zł, czy też padłeś ofiarą nazwy "Panasonic"... Made in Malezja
MP3... dla dziecka... weź taki za 200 zł. Słychać będzie, działał będzie, a różnicy między sprzętem za 200, a za 400 zł i tak nie zobaczysz. Polecałbym Ci skupić się na możliwościach dodatkowych.

Walus - nie na licencji samsunga, a z pamięcią samsunga.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-08-29 13:54:28 ]

Cytat:
2006-08-29 13:53:21, piotr_ek pisze:
Walus - nie na licencji samsunga, a z pamięcią samsunga. [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-08-29 13:54:28 ]

Byc może pamięć ma samsunga też, ale ostatnio widziałem Samsunga identycznego jak ten Ergotech którego mam - obudowa, przyciski, dokładnie wszystko identol wizualnie, tylko napis się różnił (może też funkcje, ale tego nie wiem), więc jakąś licencję na to musieli wykupić. Albo jest to wręcz podfirma Samsunga, ino "dla ubogich".

Jak chcecie to zalatwię Wam coś no-name z katalogów z Chin a jeśli chodzi o nadruk to nadrukuję nazwę jaką tylko będziecie chcieli
Mam w katalogach podróbki Zen i innych tego typu

Cytat:
2006-08-29 14:18:53, YeLonkoskY pisze:
Jak chcecie to zalatwię Wam coś no-name z katalogów z Chin a jeśli chodzi o nadruk to nadrukuję nazwę jaką tylko będziecie chcieli Mam w katalogach podróbki Zen i innych tego typu

No tak tyż można, tylko nie bardzo w przypadku firmy która sprzedaje towary pod własną nazwą handlową - czyli nie krzak ani podróba bez jakichś tam wykupionych praw.