Podlubalem troche w samochodzie i....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...wstawilem 1.2

Czyżby z punto 1.2 - 75KM??

Laciter

Fajnie A może coś więcej byś napisał? I jak to teraz jeździ??

Na razie jeszcze nie testowalem, ale zapowiada sie ciekawie. Nie wiem tylko co na to wszystko powie skrzynia...

Hmm skrzynia? A ile ich masz w zapasie? Nie powiesz chyba, że jedną? Bo te 75 kucy ją zmieli w bardzo niedługim czasie raczej... A wole nie myśleć co z przegubami

Przeguby daja rade. Trzeba tylkko wiedziec jak jezdzic i utrzymywac wszystko w nalezytym stanie. Nie bedzie problemow.... (powiedzmy )

Żuraw najpierw 1.1. teraz 1.2 tylko pogratulować. Mam tylko nadzieje że wszystko bedzie ładnie smigać i nie bedziesz musiał cały czas siedzieć i dłubac przy aucie

... a skrzynia na to - niemożliwe Nie no, powinno jeździć.

to pochwal sie Zuraw
skrzynka ta co byla??ta "dluzsza"??
silnik ile Ps`kow ma??czyzbys zaszalal i ma 16 V`entyli??
nio pochwal sie...

hmm nie bede gorszy a ja koncze wstawaic 1,3 zdeko dlubniety mam tylko nadzieje ze skrzynia nie zaprotestuje

Zuraw rozszerz temat . Pokaz jakies foty. Jest tak samo zamocowany jak ten poprzedni? zmiescil sie bez problemu?

Mi to coś śmierdzi podstępem. Po pierwsze nic się nie chwalił wcześniej. Po drugie gdyby włożył silniczek 1,2 to by tu też się nieźle chwalił a nie tylko nędzne:

Cytat:
...wstawilem 1.2

Przyznaj się o co chodzi????

Cytat:
...wstawilem 1.2

a moze powinno byc:
wstawielm 1/2....czyli 600
toby sie zgadzalo
rotfl

Cytat:
2004-04-29 00:27:31, dejta pisze:
Zuraw rozszerz temat . Pokaz jakies foty. Jest tak samo zamocowany jak ten poprzedni? zmiescil sie bez problemu?

A dlaczego mialby sie nei zmiescic? Przeciez to jest dokladnie ta sama konstrukcja tyle, ze blok jest deczko wyzszy...

Cytat:
2004-04-28 23:58:51, Madcar pisze:
to pochwal sie Zuraw
skrzynka ta co byla??ta "dluzsza"??
silnik ile Ps`kow ma??czyzbys zaszalal i ma 16 V`entyli??
nio pochwal sie...

16 jest do dupy.... A skrzynka od 700 - dzikei niej mozna spokojnie jezdzic na sprzegle od 1.1