Pierd@#$ kamyki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cze jak wiadomo na wiosne jest najwiecej lataczy dziur .. jedzie taki qrfa z rura napie***la smola i kamykami ... nie wiem kto wpadl na poysl takiego zatykania dziur w asfalcie .. no szczegol ..strasznie wie wqrfilem bo jadac 40tka po tych kamolcach jechal z naprzeciwka jakis palant i polecialo mi po szybce ... i pekla 2 miesieczna szyba jakis odprysk qrfa sie zrobil ...
mam pytanie gdzies we wrocku to naprawie oplaca sie czy lepiej poczekac az szyba szczeli ( pewnie kolo zimy ) i wymienic wtedy ???
czy mozna to jakos zglosic zeby dostac odszkodaowanie za dziure w szybie przez ich latanie ??? spotkal sie ktos z czyms takim ?

[ wiadomość edytowana przez: versus dnia 2004-04-28 10:27:20 ]
[ powód edycji: cenzura ]

ponoc da sie zglosic to i mozna dostac kasek tylko na policje trzeba jechac
na forum Megane Coupe Klub Polska byla podobna sytuacja

a najlpiej jak masz malutkiego polaczka to jedz do jakies firmy niech Ci to zrobia oni to lekko nawiercaja i to powoduje ze dalej sie nie rozchodzi ten pajaczek

ja jezdze do Auto Kram na Krakowskiej ale to pewnie cale miasto do przejechania dla Ciebie wiem ze jest tez na Soltysowicach firma co to robi , wymieniali mi szybe w Kangoo namiary mam w aucie jutro bede wiedzial tz dzis rano

spox .. hehe pajaczka mam od 5 lat w oplu nic sie z nim nie dzieje ..

chodzi mi o td4 - firmowa bryke ... taka fajna szyba byla ehhehe

wspołczucie
pajączek dobra sprawa byle dobrze zasklepiony