Poszukuje foto felgi ATS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Konkretnie to chodzi o alusa, 5.5 cala, 4 RAMIENNA! 13stka.
przeszukałem na google i męcze e.bay, ale tam głównie w klasykach same 5 ramienne, jak ma czeczun i prezesina koniu

O taką felgę może Ci chodzi ?:

http://www.capri.pl/library/folders/folder-ford-capri-1983-08-p06.l.jpg

chyba tak, ma ktoś więcej fotek tej felgi?

ale to jest typowo fordowska fela, koleś powiedział że ta o którami chodzi to jest ze starego kadeta. Oczywiście mógł się mylić...

ta felga ze zdjecia od Slingera to Ronal RS , typowa fordowska fela... jesli ktos jest chetny to mam taki komplecik 6x13 z duuzym rantem w przystepnej cenie

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2004-04-27 23:58:28 ]

widziałem takie na allegro niedawno.. to ford..

No własnie, a ja szukam typowej ATS tyle że 4ro ramiennej.

jeszcze 4 ramiennego atsa nie widzialem 3 i 5 ramienne tak........ do czego jest podobny?? moze to campagnolo? byly takie felgi strasznie kanciaste i niezbyt piekne ale jak to campagnolo ultralekkie i te pe...
tu masz link do kilkunastu typow felg do "makaronu"

felgi

a tu rzeczone campagnolo{popatrz na cene... za sztuke!!!!}

campagnolo

null

kolega z ulicy obok ma na sprzedaż 4 ATS Classic 13x7 za jakieś 600 zł,wyjebane w kosmos. Nr znasz więc jak coś to dzwoń.

Pewnie chodzi o coś takiego (pewnie o tej gadaliśmy przez telefon).

zeckon
Piękne felgi Na handel ?

Zeckon te felaski były w paru poldkach ......
proponuje popytac na fso ak kiedys znajomy takie cos miał .
Poszły za 80 zł /sztuka !

To dokładnie te felgi, zeckon zrobił im fotke najprawdopodobniej trafią do mojego 128, z tym, że otwór w feldze jest szerszy od otworu centrującego w piaście.... co z tym fantem?

z tym fantem topic dejty gdzie ujest wszystko wytłumaczone.
Pytał sie o atsy niedawno i jest tam opisane o srubach i nakładkach wbijanych w felge ....

Cytat:
2004-03-18 23:10:11, schwepes pisze w temacie dejty:
Jak jest za duży otwór centrujący to wbija się w felgi taki metalowy reduktor.. koszt 25zł/sztuka w zakładzie zakładającym alusy, u tokarza z cenami jest różnie (w Krakowie tokarz chciał 25zł/sztukę ).