MotoNews.pl

Niemcy tez tuninguja espero....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bładzac po necie trafilem do niemeickiego klubu deawoo, jak sie okazuje niemcy tez tuninguja espero, najbardziej rozwalila mnie naklejka ferrari.... zreszta ocencie sami:

http://www.daewoo-club.de/Auto-Schau/Espero/espero.html

http://www.daewoo-club.de/Auto-Schau_2/Espero/espero.html

Poza tym udalo mi sie znalezc firme produkujaca takie "luksusowe" wykonczenia do espero (to jest machon) :

www.hauto.pl
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MNTSZ dnia 2002-11-11 11:28:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: MNTSZ dnia 2002-11-11 11:33:03 ]

Fajna skórka, jednak wolę czarną...

To mnie niczym nie zaskoczyles to wszystko juz bylo na starym forum

Pozdrawiam
Wiktor

Ale naprawde baaaardzop sie staralem
Coz ja na to pomoge ze w klubie jestem dopiero od wrzesnia....

A co myslicie o zawiązaniu znajomości z innymi klubami Espero czy Du w Europie. Są przecież miasta partnerskie . Może w efekcie jakaś bliższa współpraca np wymiana osobowa , wspólne zloty np w Niemczech - to chyba jednak zbyt odległe plany, na poczatek wymiana linków i korespondencji.
Może poszukamy w sieci bratanków i puści się jakiegoś maila zapoznawczego.

Szwaby to mają gust !! Skóra,"drewno",a pod nogami ordynarne czarne gumy Heil !!

Dobrze chyba bogdan1 rozumiem, że to co napisałeś powyżej to był tylko żart ?

juz cos w tym guscie zrobilem...czekam na efekt

hmmm Bogdan prawda jest taka ze te drewniane wykonczenia i skora, znalazlem na stronie polskiej firmy.....
wiec to my mamy taki gust, a nie szwaby........

może i na polskiej ale.... trzeba mieć kasę na takie "zabiegi upiększające" heh A jeżeli o tym już mowa to co sądzicie o espero by Jędrasik (mi się nawet podoba taka koncepcja) www.duris.lodz.pl/tuning/daewoo/index.html sami stwierdźcie, i ciekawe co to "maleństwo" ma pod maską?? wysłałem kiedyś maila do jędrasika i oto co mi odpisał:w odpowiedzi przesylam cennik
proponuje zestaw stylistyczny naszego projektu, cena z lakierem i
montazem ok. 2500 (spoilery zderzaków, progi, tylna klapa) oraz nitro NX
4200 z montazem chwilowy przyrost mocy nawet do 70 KM, wydech -
strumienica + sportowy tlumik koncowy, z montazem 650 - 850 zl w
zaleznosci od rodzaju uzytych elementow , koncowek , HEH brzmi ładnie ale cena ... ok. 9 tys. jest niesamowita

Co tamto malenstwo ma pod maska? Parownik...

może i parownik ale co najwyżej to Maciek GT mógł by się z nim zmierzyć...

przepraszam bardzo ja jestem szybszy od Maćka......

......i mówie to serio.....

a teraz sichooooo....bo maciek usłyszy

a ten jędrasikowaty (moim zdaniem obleśny esperak) ma pod maską 1.5 z gazemmm..... bleeeeeeee

Widzialem to espero Live w Borkach rok temu (nie miał wtedy jeszcze tylu spojlerów)......

ps a te pasy nakleił.....tylko dlatego....... bo miał na dziobie wielkie burchle....i pasy to zamaskowały...

samochód na żywo jest paskudny......

ps 2!

Taki "machoń" można kupić za 150 złotych w tuning pl......ja za tyle kupiłem....
Produkuje to polska firma romar

Cytat:

samochód na żywo jest paskudny......

Na stronie również...

Mam identico okleiny foirmy Romar kolor ciemny machon i raczej nie jestem bardzo zadowolny... sa kiepskiej jakosci, lepiej wydac wiecej na niemieckie a miec wszystko ladnie i czysto przyciete i dokladne!!!

Romar owszem jest tani ale to juz wasz wybor, ja do nastepnego samochodu wole kupic niemieckie okleiny.

1.5 hmm a wiesz ile ono wyciąga??? bez gasss oczywiście (hehe) bo moje tesh jest 1.5 (może cosik z tego będzie)