Narodowy Test Prawa Jazdy TVN - PILNE!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie.
Jak zapewne widzieliscie w TVN leca zapowiedzi Narodowego Testu Prawa Jazdy. Program odbedzie sie w najblizsza niedziele 25.04 w telewizji TVN na zywo. Poniewaz producentem tego programu jest ta sama firma, ktora organizowala Ogolnopolski Test IQ, forma programu bedzi bardzo podbna (wiecej szczegolow tutaj). Wystapia w nim reprezenanci m.in takich grup jak: policjanci, piraci drogowi, taxiarze, kobitki i kierowcy maluchow. Producent programu zadzownil do mnie z prosba o zorganizowanie reprezentatywnej grupy kierowcow maluchow. W chwili obecnej brakuje jeszcze 13 osob (kazda grupa liczyc bedzie 40 osob), wiec jesli ktos zechciaby wystapic w niedziele w programie proszony jest o wyslanie swojego zgloszenia. Azeby to zrobic w miare szybko i latwo, nalezy walnac ten link, a nastenie link zaznaczony na czerwono (Click for TV). Nalezy podac niezbedne tam dane i poczekac na telefon od producenta. To wszystko.

Co sie zas tyczy miejsca spotkania przed programem, to spotykamy sie w niedziele 25 o godzinie 13.30 na tzw warzywniaku, czyli starej gieldzie warzywnej (Ekogreen) w Warszawie. Opis dojazdu tytaj. Stad razem jedziemy pod Sale Kongresowa gdzie spotykamy sie z producentem i z nim razem jedziemy do studa filmowego. W studiu przed programem zostanie nagrany wjazd kazdej grupy, nastepnie zapoznamy sie ze studiem, pilotami do glosowania i kilkoma technciznymi sprawami. Perwsze wejscie na antene odbedze sie o godzinie 17.15 i potrwa do godziny 19, kiedy to nastapi godzinna przerwa na Fakty, Sport, Pogode i reklamy. Drugie wejscie o godzinie 20 potrwa do godziny 21.30. W studiu odbedzie sie oczywiscie test na prawo jazdy wiec chetnych zapraszam do odswiezenia informacji w tym zakresie (tutaj stosowny link).
Poniewaz czas zgloszen nieublaganie zbliza sie ku koncowi (piatek godz. 12.00) osoby bezpsrednio zainteresowane wzieciem udzialu w programie proszone sa o jak nszybza reakcje i wyslanie zgloszenia!

Jakbycie mieli pytania to walcie smialo.

Gdyby nie klopoty finansowe i odległosc to napewno bym sie zglosil

my z evilem bylibysmy na 100%, ale w niedziele mamy kjs'a i startujemy (sponsor sie pojawil i glupio zmarnowac szanse), szkoda

pokazcie im jak jezdza kierowcy maluchow !

No - prosze panstwa (bo zdaje sie ze sa rowniez kobiety). Ostatnie szansa na zgloszneie sie i wytep w programie! Jesli ktos chetny - smialo

Pewnie już wiesz Żuraw, że się poznamy! Będe na 100%. Nic mnie nie powstrzyma nawet uszkodzenie zderzaka dość poważne.

Cytat:
2004-04-23 12:19:04, moch pisze:
Pewnie już wiesz Żuraw, że się poznamy! Będe na 100%. Nic mnie nie powstrzyma nawet uszkodzenie zderzaka dość poważne.

Bede i ja drogi Mochu

DAJCIE POPALIC TAXIARZOM!!!!NIECH NIE MYSLA ZE MALUCAMI JEZDZA SAME BURAKI ZE WSi

[ wiadomość edytowana przez: kUpEk dnia 2004-04-24 19:01:10 ]

Dokadnie!!! Pokarzcie jak jeżdżą i co wiedzą kierowcy malchów
POWODZENIE!!! (nie bedzie potrzebne - dacie rade )

trzymam kciuki mam nadzieje ze nasi beda najlepsi, a jezeli jakims fuksem inni beda lepsi to mam nadzieje ze nie beda to baby

Wlasnie! Dajcie popalic taksiarzom nie wiem jak w innym mistach ale u nas w Rzeszowie bardzo nie lubia maluchowcow.

Holera... jaka szkoda, ze nie mam floty

Ps. Powiem wam tylko, ze wystep w "teleturnieju" to niezły ubaw
Straszne jaja sie tem dzieja

Liczymy na was chłopaki. Ja mam prośbe napiszcie jak bedziecie wyglądac zebym wiedzia że to wy jak bede ogladał.
A najlepiej przypnijcie sobie logo f&f na klacie

Cytat:
2004-04-24 18:35:16, Rino125p pisze:
Liczymy na was chłopaki. Ja mam prośbe napiszcie jak bedziecie wyglądac zebym wiedzia że to wy jak bede ogladał.
A najlepiej przypnijcie sobie logo f&f na klacie

szkoda ze nie ma koszulek klubowych..

tez licze na maluchy

Ja będe kciuki trzmał!!!!!!

Chłopaki jest tam w tym teście jakaś nagroda???

No to kto startuje, kogo mam szukać wśród uczestników?

Cytat:
2004-04-24 21:53:00, kUpEk pisze:

W teście nie ma nagrody oprucz satysfakcji nalezenia do najlepszej grupy kierowców w Polsce i skopania innym dupy.

Napiszcie jak was poznac...

Cytat:
2004-04-24 21:53:00, kUpEk pisze:

W teście nie ma nagrody oprucz satysfakcji nalezenia do najlepszej grupy kierowców w Polsce i skopania innym dupy.

Napiszcie jak was poznac...

Kurde mega KACa mam.. chyba dzisiaj tescik mi nie pójdzie.. ciekawejak wytrzymam tam na kacu

co nie pojdzie, jezeli pytania beda takie jak na tych testach robnych zamieszczonych tej stronce to kazdy to napisze bezblednie