Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tramal HF MEMBER hyundai acc 3d coupe gdansk | 2006-01-22 20:17:21 dzieki za odp. rem-pow ogulnie interesuje mnie jednostka 1.3ls czy to jest ten sam silnik co twuj? jak z spalaiem w tym autku? ![]() |
![]() nakedbike HF MEMBER Accent Piaseczno | 2006-01-24 16:56:41 Miałem dokładnie takiego, 1.3ls z '96r. Jeździłem nim ponad 3,5 roku, nie było naprawde problemów,przeglądy co 15tys. w sumie miał 190tys kiedy go sprzedałem i oczywiście kupiłem nowszego accenta ![]() |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2006-01-27 16:26:30 Wg faktor poprzedniego wlasciciela i moich doswiadczen to tylko regularne serwisy w ASO oraz wymiana czesci ze starosci lub zuzycia.
Poprzednik - tłumik i 1 wachacz Ja - "miekka" czesc tlumika, 2 wachacz, 4 amory, 2 sprezyny. Autko ma juz 11 latek. |
![]() marczello HF MEMBER Hyundai Accent Łódź | 2006-03-12 23:27:11 ja kupilem accenat przed wakacjami- 1.3 z 95 roku. Sluchaj, bylem w podobnej sytuacji, poniewaz nikt ze znajomych nie mial hyundaia i kazdy do niego podchodzi sceptycznie, wiesz...w koncu koreanczyk. Ale koreanczyk, ktory idzie w strone Japonii, czyli jak mowia jednych z najlepszych i najmniej awaryjnych samochodow swiata. Ja mam go ponad pol roku i ejstem bardzo zadowolony. Nic tak naprawde jeszcze przy nim nie robilem, co mnie bardzo cieszy, poniewaz jestem studentem i nie mam pieniedzy na wymiany.
Jesli chodzi o spalanie, to tak jak pisali poprzednicy, pali ok 7,5l. w miescie, czyli nie ejst zle, poniewaz cinquecento 50cio konne pali podobnie, a zauwazmy, ze tu z 1.3 masz 82-86KM (roznie podaja). Dobrze zrobiles kupujac accenta! |