Szukam chętnych na białe lampy do Atu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Temat nie zupełnie pasuje do giełdy więc piszę go tutaj.
Mam możliwość złatwienia białych lamp do Atu. Koszt mniej więcej 80zł/komplet, ale potrzebnych jest jakieś 30 osób. Im więcej tym lepiej bo koszty będą mniejsze.
Czekam na odzew i cynka kto ile chce. To jest tanio w stosunku do innych ofert
Proszę o kontakt na komórkę 505-110-279

Jezeli za komplet 80zl to poprosze 2 kompleciki

Za taką cenę chętnie wziąłbym-może do caro też będą dostępne?

Dla mnie 2 komplety.

Ja już mam, looknijcie na fotki mojego cudaka.

Rzeczywiście- cudak niezły
A tak serio może załatwisz komplecik dla Kolunia ze Stettina?
Pozdrawiam.

Cytat:
Ja już mam, looknijcie na fotki mojego cudaka.

Hym... a czy przypadkiem to nie jest fotomontaz Panie Leon

Cytat:
2003-04-28 21:08:50, Skora pisze:

pewnie że "photoshop" zrobił swoje podejrzewam że w rzeczywistości ładniej będą sie prezentować

Cytat:
2003-04-28 21:12:38, GDA pisze:
Cytat:
2003-04-28 21:08:50, Skora pisze:

pewnie że "photoshop" zrobił swoje podejrzewam że w rzeczywistości ładniej będą sie prezentować

Ja też mam nadzieje, że prawdziwe będą ładniejsze , bo jak miałyby tak wyglądać jak "moje" to .

A to za takie to dziekuje Leon.
Chyba nie uzbieramy 30 szt. Szkoda

Cytat:
2003-04-28 21:58:14, Mach pisze:
Chyba nie uzbieramy 30 szt. Szkoda

no nie ma w klubie 30-tu ATU

no a kiedy beda do plusiakow??

A co powiedzielibyście ( atowcy ) na wspólpracę z innym klubem? Może razem się tyle uzbiera?

Oj cos czuje ze nie uzbieramy tych 30 kompletow

Czy te lampy sa robione na zamowienie? Jezeli tak, to mysle ze u nas w klubie zebraloby sie troche osob chetnych na lampy np. do samarki, moze wtedy liczyloby sie "sumaryczne" zamowienie i kazdy dostalby swoje?

Ja bylbym zainteresowany dwoma kompletami.poszukuje juz ich od roku ale bez efektu.
jestem ciekaw ile osob juz sie zapisalo i jaki bylby czas oczekiwania na takie lampy?
I pytanie bo jestem troche spozniony czy to wypalilo i czy da sie jeszcze zalapac?

[ wiadomość edytowana przez: evo22 dnia 2003-06-06 01:08:30 ]

Podnosze temat, GDA powies go i zrob ankiete ile kto chce kompletow. Rozmawialem z Ftomay-em i prawdopodobnie uda sie zalatwic te lampy. Wyglad lampy ma byc z plastiku przydymionego czyli tak jak wyglada wsteczny i kierunek w lampie tylnej, jedynie nie wiem jak bedzie odblask umieszczony i czy bedzie, moze Ftomay cos w tym temacie napisze. A i jeszcze jedno do Ftomay-a, wez powiedz kolesiowi, ze my chcemy tylko klosz bez tej wkladki gdzie sa zarowki, to bedzie taniej i kazdy by pewnie wziol wiecej niz jeden komplet. Ja biore 2 komplety w razie stluczki (zalezy jeszcze jaka cena)

Troche nie w temacie bo mam Caro Plusa... Ale jesli jest, lub bedzie mozliwosc kupna bialych lamp do C+ to ja poprosze 2 kompleciki...

Pzdr

Hym... na to wyglada ze jestesmy elita w klubie naliczylem tylko 5 ATU i 2 kombi (Leon, Skora, Mrozek, Maras, Ftomay-ATU, Mach i BartekN-kombi) troche malo nas czyli lampy beda raczej drogie .

Jak będą do Atu + (chociaż chyba te z nie + były takie same) to chcę przynajmniej jeden kompl. (zależy oczywiści jeszcze jaka będzie cena).