| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-28 15:12:11 No wlasnie u nas mecz odwołali, bo nie ma policji |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-28 19:30:00 tak to kapitalisc bronia sie przed miłością zwykłych obywateli... Tych, na ktorych się bogacą. A dlaczego z antyglobalistów robi się bandytów? Ano po to, by odwrócić uwagę mas od PRAWDZIWYCH bandytów i złodziei - tych w białych koszulach, którzy przyjechali na szczyt. A raczej powiedzialbym na sabat. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-04-28 23:29:21
Nie słyszałeś Adaś, że teraz antyglobaliści każą się nazywać alterglobalistami (że niby to taki alternatywny globalizm, że niby globalny internet jest cool, ale już globalne rynki kapitałowe są be). Musisz się poprawić i używać poprawnej nomenklatury Aha -> a oczywiście największym alter/antyglobalistą polskim jest nie kto inny, jak Mr. Ikonowicz i inne tego typu medialne postaci. No... każda okazja jest dobra, żeby się pokazać w świetle fleszy i zrobić sobie reklamę. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-04-28 23:34:20
Poważnie w zero (nie przypadkiem w jedynce)...? Przecież tam mają wstęp tylko bossowie tego świata... Pamiętaj, że jestem Twoim Kolegą, dobraaaa |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-28 23:42:38
akurat Ikonowicz to ZERKO. I to male. Wiecie, co to zawsze z pradem plynie? Ino kupa. a jedyne, co moge powiedziec uczestnikom forum kapitalistow, to uroczyste pryk! ;P |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-04-29 00:19:46 Na polityce, gospodarce i samochodach zna się każdy Polak. Jesteśmy krajem ekspertów. |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-04-29 11:48:59 Witam
a ja przez tę zgraję wyzyskiwaczy muszę jeszcze poczekać na kasę, bo banki warszawskie działąją z totalnym opóźnieniem, tłumaczą się kłopotami kadrowymi na czas forum gospodarczego, świat jak widzę zwariował, zamiast pracować nad jego doskonaleniem, jego "panowie i władcy" paraliżują życie stolicy dużego europejskiego kraju |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-04-29 12:40:35
Mario: Zapomniałeś dodać,że każdy z nas to wspaniały trener piłkarski!!! Doskonale znamy się także na piłce nożnej, jak żaden inny naród! Pozdrawiam! PS Jestem daleko od Warszawy. Jest fajnie. Jeżdżą Ładne, nawet sporo i mają tu nawet kafejkę internetową. Nie chcę dostać w głowę czymkolwiek, a tutaj spokój, cisza, słońce! Łada mi się właśnie reperuje! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-29 14:42:54 w lodzi tez sie kroi jakis dym... na piotrkowskiej od choroby glin w cywilu i palowych. |
radeq SYMPATYCZNY GOŚĆ samara 1300S 3d Warszawa | 2004-04-29 15:09:45 Chca wpierdo... pospolstwu. Jak nie wyjdzie w Wawie to Łodzianinom sie dostanie. Psy też ludzie (niezły tekst) - muszą na kimś swoje stresy rozładować.
A tak wogole to jestem ciekawy czy bedzie jakis dym i straty materialne. Czy tylko ofiary w ludziach. Podobno pseudokibice jada do Wawy lac gliniarzy i antyglobalistow. Robimy jakies zaklady (czy bedzie dym i jakie straty)?? |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-29 17:16:11 Yyy to Lada Klub Polska zdaje sie |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-04-29 17:41:28 A ja tam sie ciesze z tego szczytu |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-04-29 21:22:13 No i co? Było spokojnie podczas tej manifestacji alterglobalistów. Polacy to jednak qlturalny qrna naród; zawsze to wiedziałem A świeżo pomalowane pasy na jezdniach i trawniki pomalowane na zielono zostaną Ja "chcem" więcej takich szczytów (dzisiaj nawet Prezydent... eee... szczytował i wszyscy notable Mu klaskali |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-30 01:30:09 |
janisz ŁADZIARZ 2107 1.5 , 2101 '75 ... Warszawa | 2004-04-30 18:37:10 Fajnie że nie było żadnych zadym. Dobrze że polscy antyglobaliści nie są takimi świrami jak w innych krajach. Ale myśle że jakby przyjechali z całej Polski górnicy albo inne tępaki to by była masakra. U mnie na WACIE nocowali wszyscy policjanci którzy przyjechali z innych miast jako wsparcie. Teren uczelni stał się bazą dla pojazdów takich jak amfibie i polewaczki. A te drugie to wyjebany sprzęt. Dziś żołnierze się nieźle bawili nimi bo pełne wody a na manifestację ali kropelki nie zużyli. Stanął jeden na środku placu i napieprzał po drzewach wokoło. Zasięg miał niesamowity. Podobno jak trafi taki strumień to może żebra połamać. Drugi używając działka dolnego(takie z przodu pod zderzakiem) czyścił uliczki między budankami. Niezłe widowisko.
|