Ulotki klubowe:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na wzor innych klubow tak sobie pomyslalem ze moze sprobowalibysmy w jakis sposob nasz klub rozruszac , powiekszyc lub cos w tym stylu moze jakies ulotki albo cus??? moze ma ktos jakis pomysl czekam na prop bo kiepsko z nasza aktywnoscia co wy na to???

Ulotki moge zredagowac mam dostep do ksero wiec z powieleniem niebylo by problemu na roprowadzenie tez mam sposob ulotki z adresem strony i forum moze jest to jakis sposob??? hehe tylko mnie niewysmiejcie

no nie wiem wydaje mi się że raczej trzeba propagować klub na wszelkiego rodzaju spotkaniach . Może metodą targową na spotkania przygotować materiały dotyczące klubu i w ten sposób trafią one do ludzi którzy są zainteresowani tematem. Nie mówię o typowym stoisku targowym ale może o jakiejś super furce oznaczonej logo klubu i przy niej właśnie kolportować materiały klubowe.
Niestety trzeba liczyć się z tym że ekspansywna metoda pozyskiwania nowych klubowiczów może skończyć się dużą ilością ludzi którzy w przyplywie (tzw.efekt fali) emocji wyrażą chęć a za kilka tygodni zapał ostygnie.
Nie znam złotego środka ale sądzę że ludzie którzy są w temacie i tak trafiają do klubów choćby z potrzeby uzyskania pomocy i podzielenia sie osiągnięciami....
Tylko co zrobić żeby trafiali do KsK

a co do powiększenia to może mógłbym zostać sympatykiem Waszego klubu ?

[ wiadomość edytowana przez: aawol dnia 2004-04-26 15:31:08 ]

pomimo że nie byłem sądzę że imprezy takie ostatnie targi są właśnie miejscem gdzie powinniście propagować istnienie klubu . jeżeli mogę coś sugerować to może warto ( na następną ) na taką impreze przygotować zestaw materiałów i skoro i tak wystawiacie swoje furki to przy nich udostępnic te materiały bo jak sądzę na takie targi przychodzą ludzie zainteresowani tematem. Więc zmieniam swój dotychczasowy sceptycyzm w temacie ulotek na bardziej liberalne stwierdzenie że ulotki tak ale trzeba określić jasno sposób ich dystrybucji wśród ludzi no i powinny zawierać jasne informacje dotyczące profilu klubu i warunków jakie musi spełnić kandydat ...

pozdrawiam

To jest to ale wszystko sie zobaczy sama twoja propozycja jest trafiona w 10

pozdrawiam

dzięki tak sobie czasem próbuję myśleć