CZYM SIE KIEROWAC PRZY ZAKUPIE BMW ???????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc ... Mam pewien problem Mianowice zamierzam kupic BMW 520 lub 525 z roku 91-94 i moje pytanie jest nastepujace na co powinienem zwrocic szczegolna uwage jezeli chodzi o ten rocznik auta ?? Prosze o szczere wypowiedzi ... CZEKAM I POZDRAWIAM

Przeczytaj to:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=29527&c=0&f=29

[ wiadomość edytowana przez: Kiler_E-30 dnia 2004-05-08 20:34:13 ]

Dziwne pytanie - auto to auto, nie ma jakiś szczególnych miejść, w jednym może być to zepsute a w innym coś innego. A jak się nie znasz to jedź do jakiegoś mechanika i tyle.
Ale jeżeli chodzi o planowany zakup to popieram - fajne są 5tki

jesli jestes zdecydowany to tak jak aldik napisał zabierz ja do prawdziwego fachowca a on juz bedzie wiedzial gdzie cos znalesc itd.

Przede wszystkim na właścicela, jeśli nie ma rozbieganych oczek, kruciutkich pluszków i złotek branzoletki to już jest dobrze zostaje sprawdzenie ogólnego stanu technicznego i trzeba liczyć że nie rozpadnie się przez pierwszy miesiąc.

Pozdrawiam

Heheh dzięki daz - ja mam pransoletke, nawet dwie, a uważam moje autko za prawie idealne i przywiązuje dużą uwagę do stanu technicznego!
Jeżeli chodzi o oczka to naszczęście są ok !

A tak apropo - może chcesz kupić moją E32?

To była tylko bardzo ogólna obserwacja, i wiem że nie odnosi się do wszystkich, mam nadzieje że nikogo tym stwierdzeniem nie obraziłem.

Pozdrawiam