MotoNews.pl

Aktualizacja w kąciku rajdowym!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzięki Konriii, że tak szybko zamieściłeś moja "pracę" na temat startu w kjs-ie
Zainteresowanych zapraszam do zapoznania sie z lekturą i ewentualne komentarze w tym wątku miłego czytania
pzdr. Kornat

Kurde - a mi się w ogóle strona nie otwiera- ale przeczytam jutro!!!!
Dzięki Kornat - czekamy na więcej- będziemy się uczyć i mam nadzieję - tematów do dyskusji nie zabraknie
PAweł

No już jestem po lekturze artykułu - super - szybko sprawnie i na temat - myslę ,że najwazniejsze informacje pozwolą "kandydatowi na "rajdowca" powaznie zastanowić się na d autem i startem po tych poradach.
Mam jeszcze pytanko- jak to jest np. z karami za spóźnienia na PKC???jesli chodzi już o sam regulamin KJS

[ wiadomość edytowana przez: pawel_krakow dnia 2004-04-29 23:59:53 ]

Cieszę się, że artykuł sie "przyjął". Co do spóźnień na PKC to na 100% pewny nie jestem ale wydaje i się że za każdą minutę spoźnienia na PKC dostajemy 10sec. kary, a za każdą minutę wcześnijeszego wjazdu na PKC 20 sec. sprawdzę to jeszcze i potwierdzę

Ojjj nie nie!! Ja teraz jestem pilotem, więc to moja działka Za każdą wcześniejszą minutę wjazdu na PKC jest 1 minuta kary(!), natomiast za spóźnienie, za każdą minutę, tak jak mówi kornat, 10 sekund. Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele!

No i wszystko jasne Bartassti na stronie automobilklubu są juz mapki prób trochę zakręcone ale dasz radę pozdrówki i do zobaczenia

hmmm. a może stworzyć na forum oddzielny dział dla rajdowców?

A dlaczego jeśli można wiedzieć?? Bo nie rozumiem!! Czy komuś przeszkadza istnienie kącika rajdowego??? Temat był wielokrotnie poruszany i większość była za jego stworzeniem...

Czyli spotykacie się w niedzielę na rajdzie????
Super! trzymam kciuki za ładzianki i za Was
Paweł

przyjadę pokibicować

Cytat:
2004-04-30 20:51:39, kornat pisze:
A dlaczego jeśli można wiedzieć?? Bo nie rozumiem!! Czy komuś przeszkadza istnienie kącika rajdowego??? Temat był wielokrotnie poruszany i większość była za jego stworzeniem...

no chiba po to żeby był bardziej widoczny. dla tych co forum ogladają w wersji z podziałem na kategorie.

Da; zainteresowanych - wszystko jast jak na talerzu -myslę ,że wystraczy dział na stronie - a na forum jest OK

Paweł, tobie i tak wsio rawno, bo przeglądasz forum bez kategorii

Tak Paweł. Spotkamy się z Kornatem na rajdzie, jednak ja jadę do Wrocka jako pilot w SC. Błekitny wurc ma już nową "skórę" i dyfer szykuje sie na KJS w Toruniu 16 maja.

No to auto przygotowane, przód wyklepany zmienione koła teraz mamy 185/60/14 na przodzie i 185/65/14 na tyle trochę się boję bo nie trenowałem a po przejechaniu kawałka auto się trochę dziwnie zachowuje tzn. ciężko wyczuć końcowy moment przyczepności, w warunkach bojowych sprawdzę to jutro i obym tylko był na mecie, a już będzie dobrze

hej bartezz a będziecie może montować te spoilery od VFTS czy może jest to na sprzedaż ?

Hehe nie są na sprzedaż