MotoNews.pl
8 [imprezki] moze bysmy oblali II urodziny (FOTORELACJA) (46146/0) - PT

[imprezki] moze bysmy oblali II urodziny (FOTORELACJA)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no taki pomysl mi wpadl ze mozebysmy cos kurde sie napili z okazji wiadomej, w ten weekend moze jakos, na ryneczku gdzies w jakiejs sympatycznej knajpie, posiedziec, pogadac, piweczkiem troche zwilzyc usta, posmiac sie.

no ktos chetny????

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-05-02 21:51:01 ]

No jesli was to interesuje jeszcze..to moge ta knajpe zalatwic przy automobilklubie..pozdroowka Mariusz

Chetni sie zawsze znajda, osobiscie ponawiam propozycje knajpy przy auto mobilowym klubie na barciach jestem pewien ze MUSTANG mnie poprze choc przypuszcam ze niektorym bedzie wygodniej na rynku. Ja wstepnie sie pisze na rozmowy przy bro

P.S. hehehehe Mariusz ubiegles mnie

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2004-04-19 00:52:12 ]

Cytat:
2004-04-19 00:51:07, bimber1 pisze:
Chetni sie zawsze znajda, osobiscie ponawiam propozycje knajpy przy auto mobilowym klubie na barciach jestem pewien ze MUSTANG mnie poprze choc przypuszcam ze niektorym bedzie wygodniej na rynku. Ja wstepnie sie pisze na rozmowy przy bro

P.S. hehehehe Mariusz ubiegles mnie

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2004-04-19 00:52:12 ]

Ale sie zgralismy Bimber hehehehhe

heh jak juz pisalem ja jestem jak najbardziej za tylko w sobote...

ja np wolałbym rynek ze względu na dojazd (a raczej jego brak). tylko ceny trochę odstraszają. najbardziej, to lubię imprezy plenerowe tylko nie wiem, czy wszystkim się ten pomysł spodoba ( i czy pogada dopisze)

Cytat:
2004-04-19 01:26:55, widynek pisze:
najbardziej, to lubię imprezy plenerowe tylko nie wiem, czy wszystkim się ten pomysł spodoba ( i czy pogada dopisze)

tez lubie plenerowe impry, taniej wychodzi a i łatwiej sobie pogadac z kazdym

To moze na srodku blon krakowskich..rozlozyc kocyk..postawic tabliczke z logo klubu F&F heheh

proponuje z kulturka siasc sobie nad wisełką i tam sie napic

A na kiedy cóś kombinujecie? Może się z Satizem podłączymy(trzeba auto po remoncie na trasie sprawdzić) a ja i tak będę musiał za jakiś tydzień pędzić do Krakowa.

Pomysl nie jest zly. Ja jestem za

Krzemowy ma racje...koniecznie trzeba go przegonic na trasie a co se gowniarz mysli, tyle czasu stal wiec teraz niech popracuej i zarobi na siebie.

Oby tylko prog wytrzymal

Wezmę cement szybkoschnący i w razie klęknięcia na szybko na poboczu zabetonujemy A potem w wakacje młot pneumatyczny

jestem takze chetny
Cytat:
A na kiedy cóś kombinujecie?

skoro przyjezdzacie to mysle ze czekamy na was z ustaleniem terminu!

moje zdanie znacie ja nigdy nie jestem przeciwny impreza integracyjnym , mysle ze chopper nie zawiedzie

nie wiem jak bedzie ze czasem ale sie postaram

Ja tez oczywisice chetny tylko wielka prosba byle nie ta sobota bo nie dam rady. Kazdy inny termin. Jako miejsce tez lubie w plenerze sobie usiasc i ja proponowalbym pas naprzeciwko zajezdni. Fajna miejscowka jest gdzie siasc jakiegos grilla ewentualnie zrobic i ludzie nie przeszkadzaja Wiec ja jestem jak najbardziej za tylko blagam nie sobota! Aha i jak mniejwiecej godzina by to byla?

Ja podobnie jak Chopper nie ta sobota bo nie dam rady.....

To moze niedziela ????? bo mnie w piatek nie ma

Kazdy dzien byle nie ta sobota. I pasowaloby to jak najszybciej ustalic zeby znowu sobie ktos nie pozajmowal innych terminow. Dla mnie moze byc i niedziela, niewiem jak inni.

niedziela !!!