Zlot 9 maja czyli w ta niedziele:))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na ostatnim zlocie z paroma osobami uzgodnilismy zeby zrobic zlocik po 2 tygodniach od ostatniego spodtaka z tego wzgledu ze Lukasz Gajer sie rozchorowal i nieblo zadnych fotek. Dlatego postanowilismy zrobic zlocik na Cargo o godzinie 18.00 . Beda pierwsze zdjecia wkoncu na powietrzu i mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda. Klubowicze przybywajcie ja bede na 100%

sie zobaczy ....

Cytat:
2004-05-07 12:17:54, Bartek1112 pisze:
Na ostatnim zlocie z paroma osobami uzgodnilismy zeby zrobic zlocik po 2 tygodniach od ostatniego spodtaka z tego wzgledu ze Lukasz Gajer sie rozchorowal i nieblo zadnych fotek. Dlatego postanowilismy zrobic zlocik na Cargo o godzinie 18.00 . Beda pierwsze zdjecia wkoncu na powietrzu i mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda. Klubowicze przybywajcie ja bede na 100%

Szkoda, ze nie 10 maja, bo bede w Warszawie i z checia bym sie spotkal

No to super.....
JA też będę .... zaczerpnąć trzeba świerzego powietrza zaraz po pracy no nie????

A gdzie to dokładnie będzie?

Pozdrawiam
ZuRek

jedziesz Zwirkiwigory caly czas prosto asz zobaczysz drogowskac CArgo port lotniczy czy jakos tak i skrecasz w lewo i jedziesz tak jak droga prowadzi i dojezdzasz do Cargo

NO TYM RAZEM BĘDĘ NA 100% !!!

Kurde, akurat mam rocznice z Moja Lepsza Polowka i niestety... nie bedzie mnie

Ja też muszę w końcu poświęcić czas rodzince, bo ostatnio bardzo ich zaniedbuje, dlatego niestety mnie nie będzie.

KUR.....
i znowu klapa.....
....niech jeszcze deszcz pada przez cały weekend to już wogóle będzie super...

A ja by się postarał bo mam stożek i auto ryczy jak wyścigówka.. trzeba by się komus pochwalić...

Cytat:
2004-05-07 23:23:01, MaciekGT pisze:
A ja by się postarał bo mam stożek i auto ryczy jak wyścigówka.. trzeba by się komus pochwalić...

Trzeba było się w Modlinie chwalić

W Modlinie to niestety ale nie miałem się czym chwalić, bo sonda lambada został wymieniona dopiero dzisiaj to samo stożek.. lakier niestety jeszcze nie zrobiony...
Jutro postestuje osiągi....jak bedzie sucho

Cytat:
KUR.....
i znowu klapa.....
....niech jeszcze deszcz pada przez cały weekend to już wogóle będzie super...

nmam nadzieje ze padac niebedzie reszta niewazna jest

No to jak Panowie będziecie jutro? Bo mam Gtecha do potestowania, moglibyście sprawdzić swoje potworki... i posłuchać ruku mojego..
Niestety problem z sonda nie rozwiązany - wymaga przeniesienia w strare miejsce... jest niedogrzana i przekłamuje dane zalewając mi silnik..

przybędę
to przy okazji ustalimy coś odnośnie ogólno-polskiego zlotu bo to się powoli śmieszne robi

Hmmm....
Jest niedziela...
Właśnie wstałem z łóżka...Jest godzina 9:30 i pogoda nawet słoneczna!!
Extra!
Żeby się tylko taka utrzymała do wieczora!

Ponieważ mój stożek jest szybko demontowalny, każdy kto zechce może go sobie zamontowac i przetestowac na Cargo.... niestety obawiam się że zgazowani koledzy nie dadzą rady...
Może by jakis filmik nagrac albo co.... przyjedźcie będzie ciekawie.. i ile nie będzie padać

jest 15:09....na bielanach leje

Jest ok. 15:30 i na Grochowie deszcz "napiernicza" niczym w woda w myjce wysokociśnieniowej
... a własnie wybierałem się by wymyś Nubę

Pozdrawiam - SpeedR