Książka napraw napraw i części na cd

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś email z propozycją sprzedaży książki napraw i katalog części do Espero na CD. Ktoś to sprawdził czy to prawda?

Co ?

O co chodzi?? bo troche ciachniety czytam tego posta i nie moge skumac o co chodzi z tym e-mail

Halo brzoza... jak mnie słyszysz?

Dostałem e-mail z taką propozycją, za 25 zetów cd, na której podobno ma być: książka napraw i katalog części. Ta propozycja wyszła od kogoś kto jest w klubie bo wiedział że mam espero i znał mój adres skrzynki. Dlatego chciałem dowiedziec się ile jest w tym prawdy. Może ktoś z klubowiczów już to sprawdził.

z tego co wiem to Cezariusz udostepnil i cos takiego kazdy mogl scignac przez internet

Cytat:
2004-05-14 23:30:24, malin2 pisze:
Dostałem e-mail z taką propozycją, za 25 zetów cd, na której podobno ma być: książka napraw i katalog części. Ta propozycja wyszła od kogoś kto jest w klubie bo wiedział że mam espero i znał mój adres skrzynki. Dlatego chciałem dowiedziec się ile jest w tym prawdy. Może ktoś z klubowiczów już to sprawdził.

Jakiś naciągacz...

czy ktos mógłby mi udostepnić tą ksiażeczke ?

Właśnie Panowie ja mam modem i nie mogłem jej sciągnąć, czy
któryś z kolegów może mi ją zgrac na CD i któregoś dnia odbiore?!

Może są uczynni klubowicze....

a skad można ją ściągnąć ????

Cytat:
2004-05-15 20:31:52, ekimm pisze:
a skad można ją ściągnąć ????

Na samy dole link

dzieki za link ale klikając w niego pokazuje mi sie okno że dostępny tylko dla zarejestrowanych użytkowników niby jestem zarejestrowany a tu nici

Gotowe