Kupiłem BMW i potrzebuje drobnej pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Kupiłem bmw e36 coupe z 95r i potrzebuje do końca kwietnia znaleść następujace elementy:

- lampa przednia prawa (soczwekowa)
- kierunkowskaz przedni prawy
- błotnik przedni prawy
- przedni zderzak od M-Pakietu.

Jeśli ktoś ma takie rzeczy na sprzedarz to bardzo proszę o pilny kontakt.

dazimax@poczta.onet.pl

503811321

Pozdrawiam wszytskich i z góry dziękuje za pomoc

hehe czyli widze lekko tluczona ta twoja coupe

Tak, ale naprawde leciutko, po stłuczce, Ma pognieciony błotnik, pękniętą lampe, połamany kierynek i pęknięty zderzak. Pozatym wszytsko idealne,wcześniej bezwypadkowa, a takie 'liźnięcie' to żaden wypadek

ten wozek zalatwiales przez handlarzy czy sam pojechałes?jesli mozna wiedziec ile cie wyniesie ten zakup?

Znajomy, który się zajmuje sprowadzaniem samochodów, zają się tym wszytskim i on mi go przywiezie. Łącznie wszytsko będzie mnie kosztowało 20-22 tys zł

a jaki rocznik?jaki model?opisz ja troche

Jest to bmw e36 coupe 318 is, rocznik grudzień 95. Samochód bezwypadkowy, nie licząc tej małej stłuczki. Stan idealny, przejcechane 117tys km, kolor bardzo ciemny granat wpadający w fiolet. Pełne wyposażenie oprócz skóry i klimy. Jeźdzony tylko po niemczech i to przez kobiete w wieku 45lat więc samochód wogóle nie jest skatowany, w środku jak z fabryki, silnik czyściutki.

no to extra tylko pozazdroscic zycze bezawaryjnej exploatacji

Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć , ale mam nadzije że tak będzie. A jak twój? Sprzedajesz go?

widze ze sprowadzenie jest juz przesadzone,wiec wiecie moze cos o przepisach po 1 maja?(mnie raczej interesuje e-30 wiec rocznik bedzie pewie kolo 1990)

zostało zniesione cło i vat oraz euro2. Jedyne opłaty skarbowe to akcyaz od wartości na fakturze.

powaznie z tymi przepisami to na bank? ja wlasnie sie wacham narazie bo kroji mi sie wesele ale zaraz potem moze cos wynajde ))