Kolizjia a ceny ?? ?? ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mialem dzisiaj drobna stluczke jak wiadomo niektore baby jezdza jak jezdza - nie wszystkie i zajechala mi droge trafila w listew oraz lampe z kierunkiem ile to mniej wiecej by kosztowalo ceny szrotowe na sklepowe ??

Rozumiem że masz caro i poszła przednia lampa!U nas na szrocie za całą lampe trzeba dac 40 zł wiem bo kumpel ostatnio kupował,nóweczka sztuka a listwe moze by gratis dorzucili!!!

Zalezy czy rozbiles calkowicie reflektor tak ze sie odblysniki rozwalily, bo jezeli sa ok to mozesz kupic same szkla (ja tak zrobilem) po ok 20 zl za sztuke i je silikonem przykleic. Ale moze taniej bedzie na szrocie dorwac, trzeba pochodzic i obczaic bo nieraz sie okazje trafiaja.

komplet listew do c+ na działdowskiej to 120 zeta kosztują

Zobacz >>TU<<

Albo >>TU<<

Cytat:
2004-04-26 21:32:37, Jery pisze:
mialem dzisiaj drobna stluczke jak wiadomo niektore baby jezdza jak jezdza - nie wszystkie i zajechala mi droge trafila w listew oraz lampe z kierunkiem ile to mniej wiecej by kosztowalo ceny szrotowe na sklepowe ??

masz szczescie ze zaznaczyles ze nie wszystkie bo to ze rozbilam furke to nie znaczy ze zle jezdze

Cytat:
2004-04-26 21:32:37, Jery pisze:

blotnik okolo100,nosek pod lampe 75,lampa z kierunkiem 160 ceny gieldowe sklepowe przewaznie o 100% wiecej

no ba moja dziweczyna jezdzi dobrze wiec bym nie mogl powiedziec ze zle jezdza wszystkie choc czasem az mi pi pi pi pi -> czytac cenzura jak jada niektore moim zdaniem szybko ale bezpiecznie a i uprzejmnie

po wstepnej analizie przeslanej przez psu dostalem kosztorys na 800 plnow nie wiem jak to im wyszlo ale cos tam jeszcze doszukali

No to jeszcze Ci kasa powinna zostac

a wiem ze nie powinno sie na forum ale czy ma ktos prawy reflektor do poloneza caro i chce go tanio sprzedac bo puki sobie nowki nie kupie musze sobie cos wsadzic bo narazie to mi swieci ale tak jak hitler wymachiwal reka

tuuu jest 30 zł

tamtego nie zakupilem czekam na inne propozycje i mam szkielko moze ktos z was ma poprostu caly ten tyl lamy ?? i chcetnie by sie go pozbyl

Cytat:
2004-05-06 15:00:25, Jery pisze:
tamtego nie zakupilem czekam na inne propozycje i mam szkielko moze ktos z was ma poprostu caly ten tyl lamy ?? i chcetnie by sie go pozbyl

Mysle ze tego sie na zapas nie zakupuje. No ale moze..... A szukales na szrotach?

no wiesz mi chodzilo bardziej o to ze czasem ktos w cos wjechal albo cos takiego zbil szkielko a z ubezpieczenia dostal na nowy wiec dalej poszukuje reflektora prawego do carowki