Zlot w-wa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
może znowu przyślepłem ale czy jest zlocik w tą niedzielę.
coś mi się o oczy obiły stegny.
proszę o potwierdzenie miejsca i godziny ponieważ znów chce popatrzeć na wasze buziuchny
pozdrawiam

no pewnie ze jest na Stegnach o godzinie 19 a potem jedziemy pod elektrownie siekierki oile sie niemyle poscigac

Jak tam dojechać...?
P.

haha ja sam tego niewiem podcepiam sie do Lukasza Gajera i jade z nim jak zawsze on jest wodzem i zna drogi wszedzie

To może jakaś ulica?
Stegny to gdzieś niedalego od SBM - tak mi się wydaje...

Cytat:
To może jakaś ulica?
Stegny to gdzieś niedalego od SBM - tak mi się wydaje...

hehhe tyle to i ja wiem

Nazwa: Stołeczny Ośrodek Sportowy Stegny
Kategoria: Hotele
Adres: ul. Inspektowa 1, 02-711 Warszawa

19 w niedzielę TOR STEGNY
Potem za elektrociepłownie na 1/4 mili

Jadąc sobieskiego , skręć w sikorskiego i potem pierwsza w prawo to jest wjazd na teren stegien zresztą tor jest tak duży że nie sposób go przeoczyć

Cytat:
2004-05-29 11:45:20, Kostecki pisze:
Jadąc sobieskiego , skręć w sikorskiego i potem pierwsza w prawo to jest wjazd na teren stegien zresztą tor jest tak duży że nie sposób go przeoczyć

HEHE, a my mielismy z Kosteckim mały zlocik w Auchaun Piaseczno w dziale motoryzacyjnym

Taaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk, nie ma to jak debata na temat gazu , olejów i filtrów pozdro KOSTA

Przypominam wszystkim nieuświadomionym że wszelkie na bieżąco aktualizowane informacje na temat zlotów warszawskich znaleźć można na www.WawaZlot.prv.pl

Jestem Kosta a nie po nazwisku Kostecki !!!

Cytat:
2004-05-29 20:39:37, SzybkiKosta pisze:
Jestem Kosta a nie po nazwisku Kostecki !!!

Zaloz jeszcze jeden profil i to bedzie Twoj ostatni.

pozdr.

To jest mój ostateczny profil: SzybkiKosta

Inne proszę o wykasowanie !!! Tylko SzybkiKosta

No to jutro szalejemy na 1/4 mili

heheh tylko Lukasz Gajer mi mowil ze moze na spalarnie zeby pojechac bo tam jest droga oswietlona

MAPKA DOJAZDU NA STEGNY !!!

...tylko po Stegnach lecimy na "spalarnię"? Czy na tak zwany "FAJER"? Bo jeśli na fajer to byłem tam nie raz, i chcę wam powiedzieć że na tej drodze nie ma latarni!!! Ta droga jest nieoświetlona a my mamy podobno jechać tam późnym wieczorem???

mysle ze to pewnie uzgodnimy wszyscy na miejscu

Ja jestem za spalarnia , ladna droga, dobre swiatlo, ale pewnie nie bedzie sie chcialo ludziom jechac... Zobaczymy. Warunki sa bardzo odbre.