Elekryczne szyby w 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witajcie!!!!!mam maly problemik dotyczacy przerobki elektrycznych szyb do malczaka ; na glowne stronie w "Tunig amatorki" jest to opisane przez SPEED-a pod tytulem "Elektrycze szyby w fiacie 126p",mam mala prozbe o kontakt w jakikolwiek sposob z ta osoba albo kogos kto moze ma do sprzedania....cytuje...."dwa mechanizmy do ele. szyb z wystającym kwadratowym trzpieniem" bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek ifo zwiazane w tym temacia.goroce pozdrowienia.

witam ja swego czasu majac EL mialem elektryczne szyby. cale mechanizmy mialem z SC kupilem je po 120zl + 20 zl przyciski na gieldzie w gliwicach. Jeden dzien roboty i juz moglem sie cieszyc elektrycznymi szybami w 126 !!! nie ma problemu z montarem wszystko lekko podoginac i jest juz gotowe jak by co to pisac!!!

dzieki za ifo ale szukal bym czegos tanszego!!!!! no chyba ze masz je do sprzedania w nizszej cenie:D a jek nie to prossze o kontak kogos kto by mial do sprzednia 2 mechanizmy elekrt szyb oczywiscie w rosadnej cenie :)))

mysle ze to wlasnie bylaby calkiem rozsadna cena...

Chodzi oto aby oś napędzająca podnośnik szyby była na końu kwadratowa (na fotce to pośrodku) dzięki czeku wchodzi w przerobioną zębatke (fotka druga) i wszystko śmiga.

A tak przy okazji u mnie śmiga już następna generacja ele. szybek, stary typ drzwi z szybami z eleganta i podnośniki z simki ślimakowe. Jak znajde czas to napisze artykulik.

[ wiadomość edytowana przez: speed dnia 2004-06-07 21:06:05 ]

no ja posiadam w malcu elektryczne szybki osobiscie kupilem mechanizmy od fiata miarafiori za 40zł i w nich byl okragly trzpien ale z przerobieniema na kwadrata nie ma problemu a teraz a teraz wlasnie co kumpel sprzedal takie za 100zł

Dzieki Speed ze sie odezwales )) i za ifo ale potzebowal bym kupic takie "cacka")) i oczywiscie do tego chcialem sie zapytac bo koles mi oferowal drzwi do EL za 100zl/szt i niewiem czy to drogo czy moge brac bez zastanowienia pozdro....i czekam na dalsze ifo

[quote]
2004-06-07 21:58:56, boombel pisze:
no ja posiadam w malcu elektryczne szybki osobiscie kupilem mechanizmy od fiata miarafiori za 40zł i w nich byl okragly trzpien ale z przerobieniema na kwadrata nie ma problemu a teraz a teraz wlasnie co kumpel sprzedal takie za 100zł
[/quote]
mial bym prozbe jezeli mial bys cos takiego w rece)) to daj mi znac )) bede wdzieczny i dzwi do EL 2 szt w rozsadnej cence