Tanie części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Ewribadi ...
Właśnie dostałem dziś listownie ofertę od Panów z pewnego "sklepa", z bardzo atrakcyjnymi cenami na części do autek koreańskich, w tym Esperaka of course.

Od razu mówię, że póki co ceny nie obejmują żadnych zniżek, a mimo wszystko są (na większość artykułów) wręcz niesamowicie niskie.
Dla przykładu ...

Końcówka drążka kierowniczego - 19, 16 zł.
Obudowa filtra powietrza wraz z czujnikiem temp. - 41, 06 zł.
Sworzeń wachacza - 26 zł.

Adres:

Art - Mot
Warszawa, ul. Płowiecka 57
tel. 815 22 76
fax. 815 26 80
e- mail: artmot@artmot.com.pl
www.artmot.com.pl

Zadzzwonię tam w najbliższym czasie i postaram się wytargować jakieś klubowe bonifikaty

Pozdrawiam - SpeedR

Ta obudowa filtra powietrza to jest cala kompletna ?? ten plastik ?? do 1.5 ?? bede taka potrzebowal to moj gaz troche sie na mnie wkurzyl i puknal pod maska . Jakbys mogl to sie zorientuj dokladnie moze bym wzial ja

Hurtowe ceny

Amorek gazowy KYB 94 zł na przód

Trzeba z Nimi się dogadać

no z tego co wyglada to super ceny - jeszcze jakby tak wynegocjowac znizke klubowa. A mowi sie ze mieszkajac w duzym miescie sa wikesze wydatki

Cytat:
Zoltar pisze:
Amorek gazowy KYB 94 zł na przód

A w innym miejscu podają cenę 139. Ciekawe, która jest właściwa?

Eeee, Spiderek, nie wiem, w który Ty cennik spojrzałeś, ale ja znalazłem końcówkę drążka w cenie 31.30 netto.
Oglądałem kiedyś ich stronkę i też mnie zaciekawiły te ceny.
Jak zadzwoniłem - podali mi zupełnie inne (np. KYB gaz na przód chyba ok. 180 pln, ale nie dam sobie głowy uciąć).
Trzeba z nimi konkretnie pogadać, bo za tanio mi się wydaje....
Ale warto spróbować!!!
Pozdr. P.

Fakt. Należało by podzwonić i się popytać.
Jednak dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionej firmy, takie właśnie cenniki mi dostarczono

Pozdrawiam - SpeedR

No tak!..."pucha" filtra w tanim sklepie w Katowicach kosztuje 100zł!!- a tutaj 41 ?? -podejrzanie /FAJNIE !!! / tanio