Kartonowy model Fiat 131 Abarth Rally

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jesli kogos zainteresuje to KLIKNIJ

potrzebowalbym 125 kartonowe - znalazlem malca - kumpel wlasnei konczy skaldanie - niedlugo foty wrzuce

Na allegro dosc czesto jest do kupienia DF sporych rozmiarow w 1:16 bodajze za okolo 40 zl... Albo ze starego modelarza. (sam mam poloneza z MM).

tak tak - ale ja mialem na wysli z netu sciagnac - bo tak wlasnie kumpel robi malca ze mu sciagnalem z netu - z jakiejs strony uzytkownika tego forum za co bardzo dziekuje ;]

No nie znajde teraz na biega ale DF tez gdzies byl, jesli chcesz poszukaj ma FSOAK - gdzies to kiedys bylo.

Ja mam Daewoo Lanos,Tabant zwykły i kombi, Warszawa, Żuk,Poloneza w wersi WSW i zwykłej,Star, no ito co interesuje stasia Fiat 125p. Dodam że wszystkie te modele mam gotowe do wydruku i sklejenia.

a czy mógłbym prosić o takie "coś" do wydruku??
chodzi mi o 125p!!
a i rozumiem że wycina się to z np. brystolu i klei??
mail: mardf@wp.pl
dzięki

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Defin wysyłaj wszystko na eze@interia.pl

Cytat:
2004-04-28 22:31:36, DEFIN pisze:
Ja mam Daewoo Lanos,Tabant zwykły i kombi, Warszawa, Żuk,Poloneza w wersi WSW i zwykłej,Star, no ito co interesuje stasia Fiat 125p. Dodam że wszystkie te modele mam gotowe do wydruku i sklejenia.

To ja poproszę na maila : mfilek@krakow2000.pl

A do tego Fiata 131 to ma ktoś jakies plany, bo na podstawie tych zdjęc co są to raczej ciężko coś zbudować????

To zależy na czym sobie wydrukujesz jak ci pujdzie prze drukarkę to nawet na arkuszu blachy hehe

to ja tys poprosze - dzielinski@chello.pl

kumpel drukowal na a4 tzw technicznym kartonie - malca i jest juz prawie skonczony - zderzaki zostaly - niedlugo zapodam fotki

to moze i ja poprosze - j_perez@wp.pl[addsig]

Zaraz wam wyślePerez i lunatic bo wczoraj juz nie zdązyłem jestem teraz w szkole ale za 2-3 godzinki będę w domu. Mam do was jeszcze pytanie ma ktoś z was jakieś ciekawe szablony zegarów do ELa. Nie muszą byc białe tylko jakieś fajne z góry dzięki. remus2_1985@o2.pl

To ja w tkaim razie tesh poprosze, nie lepiej byłoby to wrzucic na jakiś serwer żeby nie robić porblemu DEFINOWI który ma teraz roboty z wysyłąniem ??? Mój mail baranek88@poczta.fm[addsig]

ja tez poprosze pełny zestaw gt@fsocarteam.xip.pl

z gory dzieki

Spoko odrobicie w polu. hehe nie ma problemu tylko mam problem z uruchomieniem forum terytorium juz od paru dni mi nie działa a dziś byłem w szkole i na tamtym kompie działało.

a ma może ktoś szablon malucha najlepiej FL ??
jeśli tak to poprosze:

andrzejwolnicki@poczta.onet.pl

Odbierzcie pocztę i sprawdźcie co tam macie jeśli chcecie coś jeszcze co wam nie przełałęm to piszcie.

dostałem,ale niemoge tego nijak otworzyć!
może prześlij mi jeszcze raz,
mogą być wszystkie.
dzięki bardzo
mardf@wp.pl

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek