Proszę o adresy polecanych przez was sklepów/firm/zakładów!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bardzo proszę o wpisywanie adresów (pełnych, miasto, telefon, ulica i nazwa firmy) i swojej opinii na temat tych zakładów sklepów itp.

Bardzo bede wdzieczny jesli to beda glownie osoby spoza warszawy poniewaz mieszkancy stolicy wypisali sie juz az nadto

Pozdrawiam i czekam
Lasombra

F.H. Tarland
ul. Pracy 9, tel. (14) 621-00-16
ul. Nowy Świat 39, tel. (14) 622-46-95
fax (14) 627-43-52
33-100 Tarnów

Części do aut krajowych i zagranicznych

Kupuję u nich części do mojego esperaka, jest dużo taniej niż w serwisie. Jeżeli czekoś nie mają to można zamówić. Tak było z uszczelką do klapy barażnika, czekałem tylko 2 dni

a ja proponuje wykreślić - zakład Auto lut plastik......
na Arkuszowej w Wawie.....

Banda partaczy - Maćkowi pomalowali tak spojler że musieli poprawić ......a mi spieprzyli zderzak z którego lakier odłazi płatami.....bo....NIE DALI PODKŁADU!!!!!!

Banda złodziei i partaczy

Popieram, również się na nich naciąłem. Szkoda tylko, że ich negatywna ocena wypływa dopiero teraz, a nie wprost ze strony Maćka GT - cennik/firmy- z której pozwoliłem sobie zasięgnąć na nich namiar. To co miało być brewkami do Espero okazało się kawałkiem szmelcu o nierównym kształcie wycietym prawdopodobnie nożem na stole kuchennym, za to cena była iście profesjonalna Mój lakiernik musiał sporo się jeszcze przy tym napracować.

no i co z ty partaczem????? delete him .....

ps proponuje podać też numer na warsztat do Sławka 846-58-97

Niesty muszę Wam przyznać rację gdyż słyszałem że ich jakość spadła, chyba sam ich wykasuję ze spisu żeby nowi ludzie do nich się nie zgłaszali.
A z brwekami to było tak że dali mi kawałek materiały a ja sam sobie je dopracowałem...a lakier na brewkach i spojlerze . wtedy, położyli dobrze..

dobrze gada !! wódki mu

BMT
Blacharka Mechanika Tuning
Michał Maicher
Orzesze ul.Wieniawskiego 2
tel 032 2215467
kom 606198897

Zakład zajmujący się blacharką, mechaniką,
serwisem samochodów wyczynowych.
Właściciel - Michał ma dostęp do wszystkich
sportowych/rajdowych części po bardzo korzystnych
cenach. Oprócz tego jest serwisantem w RSMP.
Godny polecenia rzetelny człowiek.