MotoNews.pl

Jeszcze jeden wątek o RED STAR :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Choć lubię dobrą jakość dzwięku to zaczynam się zastanawiać nad radiem Red Star, ponieważ nie wydam kasy na frmowe nowe radio, używanego nie ma od kogo kupić bo kradzionego nie chcę!!! :nie:
I wydaje mi się właśnie że ktoś pisał, ze czarne jest lepsze, albo że srebrne jest lepsze ale w watku RED STAR nie znalazłem
Może to chodziło o coś innego? O jakąś inną rzecz

ile to radio kosztuje?? Ja tydzien temu kupilem Panasonica CQ DFX 572N pol rocznego za 600zl z pilotem i nie jest kradziony na 100% a gra super

Cytat:
2004-05-01 16:46:48, plump pisze:
....."I wydaje mi się właśnie że ktoś pisał, ze czarne jest lepsze, albo że srebrne jest lepsze ale w watku RED STAR nie znalazłem
Może to chodziło o coś innego? O jakąś inną rzecz

A może chodziło o MEDIONA ?? ...bo była mowa o tym! Miałem czarny, a mam srebrny -SILVER GÓRĄ!!-jest zdecydowanie wygodniejszy w obsłudze /ma inaczej rozwiązany panel -nie ma "centralnego" joysticka i nie dostajesz histerii chcąc zrobić głośniej a przestawiając tym samym 3 inne funkcje!!/

Dzięki Bogdan! A zacząłem się zastanawiać czy czasem nie mam nierówno pod sufitem
A ile taki MEDION kosztuje kolego? Bo może być i Medion

Cytat:
2004-05-02 08:36:42, plump pisze:
...."A ile taki MEDION kosztuje kolego? Bo może być i Medion "...

Cena pewnie taka sama jak RED STAR...kosztował w tamtym roku nawet i ponad 400zł ale miały "znormalnieć" więc przypuszczam, ze za ok.300zł teraz można kupić!
E-melkiem posłałem Ci fotki!
Pozdrowionka!

a ile mozesz przeznaczyc na radio to ja moze bede mogl cus pomoc i zalatwic radio...oczywiscie nie kradzione gdyz mojego kolegi wójek ma zaklad AUTO-RADIO i ma radyjka i jak dla mnie sprzeda po okazyjnej cenie, zastanow sie bo moim zdaniem red star czy medion to delikatnie mowiac....złom

Dzięki za fotki Bogdan, jutro popatrzę bo dziś już mi się literki mieszają... taki jestem śpiacy
A na radio mogę przeznaczyć 300 zeta bo jeszcze mam kilka wydatkó zwiazanych z autkiemm jak np sypiący się fotel kierowcy TANDETA

Cytat:
2004-05-03 22:11:09, plump pisze:
..."jutro popatrzę bo dziś już mi się literki mieszają... taki jestem śpiacy ..."

Godzina 22:11 i "umierasz" ??? Co Ty robisz nocami ???

Hmm... Mam taką ciekawą pracę, że wczoraj to już byłem po 9 dniówkach po 12 godzin wstawanie o 5 rano i może nie jest tak źle ale te kilkanaście godzin siedziałem przed kompem codziennie więc... oczy mi poprostu wysiadały jeszcze miałem w świadomości to ze jestem przed 7 nockami po 12h
Dobranoc

Cytat:
2004-05-05 00:31:40, plump pisze:
Hmm... Mam taką ciekawą pracę, że wczoraj to już byłem po 9 dniówkach po 12 godzin wstawanie o 5 rano i może nie jest tak źle ale te kilkanaście godzin siedziałem przed kompem codziennie więc... oczy mi poprostu wysiadały jeszcze miałem w świadomości to ze jestem przed 7 nockami po 12h
Dobranoc

Brrrrrrrrr....aż strach to czytać!! ...szczególnie, że znowu przez ostatnią dobę spałem 3 godziny!
Dobranoc!

Cytat:
2004-05-05 00:31:40, plump pisze:
Dobranoc

Nadgodziny, bo w przeciwnym wypadku jest to niezgodne z kodeksem pracy - no chyba, że w biedrące pracujesz.

ja mialem kiedys czarnego mediona co mowil Bogdan teraz wymienilem na RED STAR RCD403 chyba ten najwyzszy model cena na polskim rynku wg strony red star 750PLN ale na gieldzie w katowicach i w krakowie mozna je kupic za cos ponad 300 PLN nowka ostatnio bylo 370 ale pewnie juz potanialo.

Jak ktos chce przesle zdjecie ogolnie ok mp3 i Cd zadnych problemow, winda i kolorowy wyswielacz.

Raff

Mnie ciekawi kto zakłada do aut takie kombajny wartości 3 czy 4 tys zł (DVD, monitory itp. itd.). Ostatnio w TVNTurbo pokazali Citroena C3 - czyli samochód niższej kategorii w którym gościu zamontował zestaw audio Kenwood z odtwarzaczem DVD. Gdzie i jak on teraz biedny parkuje?

Moj redstar

jak wrzucic zdjecie do postu ???

Teraz moze bedzie OK !!

Raffsa

Moze po prostu tak:

Zdjęcie 1
Zdjecie 2

Specjalnie linki, bo zdjecia maja prawie 1MB wielkosci... Komprecja i ciecie sie klania

Nie pracuje w Biedronce, a godziny takie mam na własne życzenie tzn ostatnio nie na własne, bo byłem z kolegę, który miał egzamin, a potem jeszcze za innego który miał wesele
Ale jeszcze tylko 3 dni i tydzień wolnego
A Mediony, REDSTARY idą w odstawkę i narazie pozostanie mi kaseciak SONY (gra nawet spoko, na full + Bassssssy+++ nie ma szans pogłoszenia bo kolumny by sie poszły paść ) bez podświetlania, ale znam go na pamięć, a poza tym jak przyświeci słońce pod odpowiednim kątem to mozna sobie poustawiać co tam sie chce
A pójdą w odstawkę bo zrobiłem inne zakupy do auta, o czym w innym poście