Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-04-27 10:27:44
To zależy od paru rzeczy: - w którym miejscy będzie włącznik? - czy jest to miejsce określone przez producenta, czy sam wybierasz? - jaki włącznik kupisz (oryginalny pasuje w jakieś miejsce)? - z której strony uda się dostać do deski/konsoli środkowej? U mnie na przykład mimo, że klima została podłaczona do przewidzianego w tym celu guziczka-zaślepki, należało wymienić całe bebechy pod konsola środkową. Wymieniono cały moduł sterujący nawiewami, światłąmi awaryjnymi, etc., a z zewnątzr wygląda jakby przybył tylko jeden przycisk. |
![]() CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2004-04-27 19:43:52 Podjedy do kogos kto montuje klimatyzacje koszt max ca. 2000 od podstawy |
![]() bisua TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Wrocław | 2004-04-27 20:02:28 to zalezy jaka chcesz klimę najtansze są przypuzczam gdzies koło 2000 zł ale moze lepiej zainwestowac w troche lepsza ![]() ![]() |
![]() Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-04-28 10:22:42 Kiedys na allegro ktos oferowal klime do cariny 2.0 i Perzan zakupil i zamontowal.
Wal do niego. |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-04-28 10:25:46 Z tego co pamiętam to nawet któryś klubowicz sprzedawał i dopiero po transakcji zgadali się z Perzanem kto od kogo kupił ![]() |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-05-08 12:43:17 Jackal: tak było w przypadku silnika, który kupowałem ![]() Klima była od zupełnie nieznajomego gościa. Pysiak: W przypadku Cariny, demontować trzeba tylko prawą stronę, czyli schowek i wiatrak nawiewu. Parownik wchodzi w oryginalną puszkę sterowania nawiewem, a wyłącznik w miejsce zaślepki nad zapalniczką. Jak się kiedyś orientowałem ( 2 lata temu ) to najtańsza z podróbek do 2.0 kosztowała 4,5 tys. na specjalne zamówienie do ściągnięcia z jakiejś firmy z Wrocławia lub okolic. Pozdro. |