Wreszcie zmienilem opony na letnie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

wnioskuje zalozyc nowa kategorie postow

OFF TOPIC
SPRAWY KLUBOWE
PORADY
ZLOTY
.....
WATKI FGM
Ps:
nie obraz sie ale po co robic spam skoro mozna wyjac starszy watek i napisac ze masz letnie opony

Petersen

Cytat:
WATKI FGM
Ps:
nie obraz sie ale po co robic spam skoro mozna wyjac starszy watek i napisac ze masz letnie opony

Super popieram trn wniosek, bedzie fajnie będę miał swoją kat.

A tak na poważnie, czy forum ma jakies ograniczenia ilościowe?
Chyba nie. A tak na serio to watek na który nikt nie odpowie spada
po 2 dniach na bardzo odległą pozycję więc nie przeszkadza w czytaniu aktualnych. Nie każdy może czytać dokładnie archiwum, ja np. mam modem i taką linię tel że łączy się tylko przy 33.6 i to wszystko bardzo długo trwa... No ale może modemowcy powinni zosatać wyłączeni z forum...

FGM, stroisz fochy Petersen miał rację

FGM ale zastanow sie troszke...zakladasz nowy watek to napisz chociaz cos w nim a nie wstawiasz buzke i juz....badzmy powazni, a skoro zmieniles opony to znajdz jakis watek o oponach czy cus i wpisz ze masz nowe i juz czy tam letnie

jakby tak kazdy zaczal posty robic to mielibysmy milion juz stron z postami

to tez Bogdana1

Uff!! Wreszcie dopiąłem swego!- nowe alusie i nowe oponki /BFGOODRICH G-FORCE PROFILER G 195/50R15 V/-na które musiałem czekać chyba 2 miechy bo w normalnej ofercie tylko super-wypasione rozmiary!! Jeździ się super!! –i na mokrym i na sucho opony spisują się naprawdę świetnie!
========================================

a ja tez bym takie chcial

to pisalem ja Cezariusz

Witam!!! Ja nadal jezdze na zimówkach a to z tego wzgledu iz nie mam czasu na przłozenie, przez dwa tygodnie autko stało u blacharza a teraz nie ma go bo pojechał sobie w trase na zimówkach i "dociera je" jak przyjedzie bedą "slicki"

hehe - mi dopiero dziś (wczoraj - już 00.27) udało się zmienić...
Swoją drogą - polecam zakład wulkanizatorski w Latchorzewie ul . Warszawska 99 (chyba). Brzmi poważnie, ale to przedłużenie ul. Górczewskiej (trasa na Żelazową Wolę), jeszcze przed Babicami po lewej stronie, ok. 2 km od W-wy. Sympatyczna obsługa, dobre ceny (np. do naszych rumaków opony Courier Champion - jak dobrze pamiętam) 170 pln z wymiana i wyważeniem.
Polecam raz jeszcze!!!
P.

Dopiero teraz zauważyłem te zdjęcia i musze poweidzieć, że Bogdanowóz wygląda bardzo ładnie

Lakier wyglada perfect... Opony i felgi również

To jest zadbany samochód

Bogdan, autko wygląda super
Co do opon, to zaraz po Toyo Proxes, Właśnie Goodridge G - Force są godne polecenia w tym rozmiarze... przynajmniej wierząc testom z Auto Bilda

Pozdrawiam - SpeedR

Felgi śliczne i nie trzeba ich czyścić szczoteczką do zębów i wykałaczkami

Witam!
Ja dopiero dzisiaj przełozylem na letnie (jest 7.05.) a to z tego powodu ze nigdy nie mam czasu na to, dzisiaj mi sie trafiło wolne pól godzinki po pracy i przezuciłem koła! sprawdzając przy tym stan klocków i przedniego zawieszenia! (jak na oryginał i 120tys.km zawiecha trzymie sie w dobrym stanie) Teraz czekam na oponki na przód

Bogdan felgi, opony, samochód CUDOOO

Cytat:
Felgi śliczne i nie trzeba ich czyścić szczoteczką do zębów i wykałaczkami

to fakt bardzo ladnie wygladaja

Cytat:
Lakier wyglada perfect... Opony i felgi również

To jest zadbany samochód

tylko z tego co wiem to on byl caly lakierowany

Cytat:
2004-05-07 21:13:34, Bartek1112 pisze:
tylko z tego co wiem to on byl caly lakierowany

Dla mnie to nie problem.

Nowy, ładnie położony lakier, będzie lepszy od 100 razy mytego, 3 razy polerowanego używańca

Tylko kupującemu źle, a nawet bardzo źle się kojarzy. Bo kto i po co maluje całe auto?

Cytat:
2004-05-07 21:17:28, piotr-ek pisze:
Tylko kupującemu źle, a nawet bardzo źle się kojarzy. Bo kto i po co maluje całe auto?

Tylko wtedy jak po nim przejechał walec!!
Wkurza mnie ta gadka na giełdach "...auto ma 100% oryginalny lakier z 88 roku...." a swieci sie jak nowy!! widac szpachle pod lakierem i spawanie progów i słupków, ostatnio oglądałem dla siebie nissana primere z 91 roku, miała lakier lepszy niz 6-cio letnie espero mojego ojca!

Cytat:

Robi się fotki przed... Albo lakieruje i jeździ następne kilka lat.

Jak Espero będzie miało lat 10... To potencjalny klient na sam słuch o nowym lakierze będzie się brandzlował... Bo seryjny będzie po takim czasie w agonii...

Cytat:
..." Bo kto i po co maluje całe auto?"...

Ja!! -po co??-bo wkur...ia mnie jeżdzenie autem z wyrysowanymi gwoździem krzyżami na lakierze prawie każdego elementu nadwozia!!