Fotki z Łódzkiego zlotu - spotkania F&F

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po waszym marudzeniu wrzucamy fotki - milego ogladania i komentowania

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2004-05-06 23:00:44 ]

Ach.. ile śmiechu było.. a my zwyczajnie umówiliśmy sie na wymiane oleju...

piękne maszyny ,ale ten niebieski ładniejszy

dobrze że trafił w dobre ręce

Aaaauaaauaau! Pieeeekny jest ten klasyk! Musze zamknąć te fotki bo aż patrzeć nie mogę - ja też chce takiego! W pianie też się świetnie prezentuje, a jaka pozycja myjącego .
128 jak dla mnie na razie nie specjalnie wyglada - ot ładny, zadbany, nietypowy Fiacik. Jednak jeżeli McQueen zrealizuje swoje plany to będzie suuuper autko - podstawa jest dobra .
Qrde, czemu w Bydzi nie ma takiej ekipy . Już się jednak zająłem tematem i mam nadzieje, że niedługo zbiorę kilka ciekawych osób .

Pozdroofka dla caałej Łodzi!

eh piekne oba
mcqueen powiedz mi czy czasem to lusterko ktore masz to niejest czasem cromodora??

akurat to jest jakieś ruskie, cromodora mam w domu, bo jest bardziej płaskie i są różne przez to... musze skompletować.. ale docelowo czekają "bullet style"

Acha! ten pod moim autem to Zeckon

Zeckon
i jego kant w garażu

[ wiadomość edytowana przez: mcqueen dnia 2004-05-06 23:42:14 ]

heh widze ze mamy podobny problem... ja mam jedno cromodory a drugie vitaloni oba sa praktycznie identyczne tyle ze... maja inne stopki i szukam czegos do kompletu. niechcesz sie pozbyc cromodory??

to jest zeckon i kawalek jego fiatcika szykowanego

no ładnie! widze że jak tylko pogoda dopisuje to wszyscy coś dłubią przy autkach!
co to za piana na klasyku?? rozumiem że to mycie bezdotykowe
kanta widziałem live i prezentuje się naprawde nieźle...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

McQueen dobrze prawi,że to była zwykła wymiana oleju + mała sterfa serwisowa.
Powiedzałem kilku osobom z łodzi,żeby wpadły ale nie zwiedli Mnie Stasiek i McQueen. Atmosfera była fajna(jak zwykle zreszta).Teraz Łódź czeka na takie fotki z innych miast !!!!

Cytat:
Qrde, czemu w Bydzi nie ma takiej ekipy . Już się jednak zająłem tematem i mam nadzieje, że niedługo zbiorę kilka ciekawych osób.

Ale się uśmiałem... Nie słuchać tego Pana! Ekipa toruńsko - bydgoska jest silniejsza niż się Wam wydaje. Łączone siły F&F i FSO AK dają radę!

Nice!

Cytat:
2004-05-06 23:18:35, KLOCEK pisze:
piękne maszyny ,ale ten niebieski ładniejszy

dobrze że trafił w dobre ręce

swiete slowa ...

ehhh kiedy ja wkoncu skoncze ta moja ZOSKE , ja juz kce jezdzic [kupie tanio czas ]

Pozdrawiam

o w kóncu widać porzadne fotki tej 128'ki McQueen nie narzekaj że masz blacharke do roboty , bo zrobię fotki swoich drzwi i lewego błotnika..

Fajnie, że tak beze mnie . Ale ogólnie widzę, że zabawa była przednia. No Krzysiek auto KONKRET złożone. Nawet nic nie odpada . Blaszka lepsza niż sądziłem! Gdzieniegdzie coś widać, ale ogólnie ... SUPER. Auto oczywiście wysokie, z nieładnymi felamiitd. Ale ogólnie POŁYSK lakieru SUPER. Strasznie ładne detale takie jak atrapa w super stanie czy zajeb... lusterko! Tył jak zawsze w takich 128 strasznie mi się nie podoba. Tył kanta Stasia powala na kolana. Podwójne małe pionowe lampy MIAŻDŻĄ. Ale auto super złożone podkreślam jeszcze raz.

super panowie super!! dbajcie o te cuda! pozdro!

Cytat:
2004-05-07 09:30:54, czeczun pisze:
Cytat:
Qrde, czemu w Bydzi nie ma takiej ekipy . Już się jednak zająłem tematem i mam nadzieje, że niedługo zbiorę kilka ciekawych osób.

Ale się uśmiałem... Nie słuchać tego Pana! Ekipa toruńsko - bydgoska jest silniejsza niż się Wam wydaje. Łączone siły F&F i FSO AK dają radę!

Czytaj uważnie , chodziło mi o samą Bydzie i tylko F&F.
Bo że połączone siły dają rade to nie ma najmniejszych wątpliwości

Cytat:
2004-05-07 09:30:54, czeczun pisze:
Cytat:

Faktycznie doppppre,zwłaszcza,że mówi to obywatel bardzo rzadko docierający na spoty...
A że łączone siły to co?Lubimy się,pomagamy sobie,pijemy razem więc czegóż chcieć więcej.
czeczun-musimy robic dokumentacje fotograficzna akcji wszelakich

...ahh...doprawdy piekne samochody! Fiat 128 budzi we mnie zawsze tylko najlepsze uczucia...i jeszcze w takim stanie...piekny. Wiem z długich rozmów z MQ ze samochod bedzie cudowny taki jaki powinien byc! Co do 125...nic dodac nic ujac...skarb jakich mało. Stan idealny..kolor idealny...naprawde..words of respect!

Cieszy fakt ze w kazdym miesie powoli powstaja mocniejsze grupy zapalenców od FIATÓW Youngtimerów. A widze ze grupa Łódzka zaczyna z całkiem niezłym dorobkiem...wiecej takich spotkac..oj wiecej...i wiecej takich samochodów!!

Cytat:
2004-05-08 13:06:12, kaovietz pisze:
Faktycznie doppppre,zwłaszcza,że mówi to obywatel bardzo rzadko docierający na spoty...
A że łączone siły to co?Lubimy się,pomagamy sobie,pijemy razem więc czegóż chcieć więcej.
czeczun-musimy robic dokumentacje fotograficzna akcji wszelakich

Dżizus - przecie piszę chyba wyraźnie: MIAŁEM NA MYŚLI CZŁONKÓW F&F W BYDGOSZCZY. Poza >> TYM << jest wszystko fajnie. W mniejszym Toruniu jest czterech memberów a ja tu żadnego wsparcia klubowego nie mam. Ale ogólnie jest git .