Skóra do auta za grosze... Warszawa...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=60244

fajnie - szkoda ze nie mieszkam w Wawie

cena naprawdę niska 1400-1800zł

Jesli robota porządnie wykonana, o co w naszym kraju trudno bez względu na ilość gotówki, to do nowego samochodu można się skusić... a do Espero...ja się bym porządnie zastanowił....

Cytat:
rjsunset Wysłany: 2004-05-17 19:25:50

Jesli robota porządnie wykonana, o co w naszym kraju trudno bez względu na ilość gotówki, to do nowego samochodu można się skusić... a do Espero...ja się bym porządnie zastanowił....

Ja mam zamiar jeździć jeszcze ze 3 latka Espero, więc jak bym miał kasę to bym się ani chwili nie zastanawiał. Oczywiście musiałbym mieć nowe fotele bo na te to chyba musiałbym by ć pijany żeby się zgodzić. Szkoda szkoda.

Zrobilbys fotele i niedlugo po tym i tak by Ci sie rozlecialy... Te fotele sa po prostu zle zaprojektowane (przynajmniej wersja polska), na ta gabke z boku dziala za duzy nacisk i sie odrywa... Jak sie siedzi prosto jest ok, ale zima wsiadajac czesto otrzepujemy buty ze sniegu i siadamy bokiem na fotelu obrywajac ta gabke. Tak ja to widze

No właśnie - cena 1800 to cena tylko materiału. Gdyby nie "promocja" to co najmniej drugie tyle jest potrzebne na robociznę... no i klima niezbędna.