The nju Fiat 125p =)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po około miesiąca remontowania światło dzienne ujrzał mój Fiacior =)
Dzięki pomocy Kaovca, wszystko udało się pięknie najpierw porozkładać a potem poskładać. Jeszcze raz WIELKIE dzięki Kao!
Zdjęcia z remontu są tutaj.
Efekt ostateczny (no może prawie, brakuje jeszcze zderzaka) można obejrzeć w profilu.
Co o tym myślicie?

Pikny Fiacik . Tylko dla czego ma czarne lusterka (to w koncu nie plastiki wessemu tylko klasyczne) ?
Coraz bardziej zakochuje sie w Fiatach, ach...

lusterka jeszcze czarne, ale będą w chromie. A to stanie się pewnie w przyszłym tygodniu... narazie bkar kasy =/

Fajny fiacik
Z tym że ja wolę klasykę-więc kolor pozostałby kremowy
Ale prezentuje się świetnie

Juz sie balem, ze maja zastac czarne .

Jezusicku!!!!!Jak go umyłeś to po prostu powala!!! Ja też chcę takiego Cud,miód,malinka!Cieszę się,że mogłem wtrącić swoje 3 grosiki i troszkę Ci pomóc Przy okazji przepraszam za blacharza-zjeby poszły smsem w świat Tak to jest polecać znajomych
Fiacik wspaniały,Twoja koncepcja lakiernicza była jak widac rewelacyjna Ślicznie się prezentuje na czystych ATS-kach.Ech - Fiacik idealny
Dokończ pierdołki i dbaj,dbaj i dbaj!!!

No Bardzo Ładny

SUPER!!!! chyba go zamienie z beta

Normalnie cudo

No ładne cacko.....
Już jakiś czas temu ze swoim też użerałem się z blacharką i wiem ile to kasy i roboty kosztuje.
Wyrazy uznania.....

konkretny jest, sie nadaje

Nie no, za*****te zdjęcia. Wezmę se na dwa dni (...) i dam Ci dychę

ojejejejj.

szkoda, ze juz drugie auto widze, co ma niezbyt poprawne politycznie malowanie....

Slupki przednie sa koloru dolnej partii wozu, zas od laczenia slupka z dachem (widoczne w kazdej 125-tce) jest juz innego. ;))

Ale poza tym mankamentem, calkiem, calkiem.

Auto jest po prostu ultra zajebiste. Klasa sama w sobie. Gratuluję Andrzej pięknego auta. Po prostu poezja, aż słów mi brakuje, aby opisać mój podziw dla tego auta.

ps. Lecz teraz dla równowagi musisz zapakować pod maskę jakiś DOHC (najlepiej 1., coby osiągi szły w parze z wyglądem

Pozdrawiam

Dla mnie bomba...

Cytat:
2004-06-08 21:31:24, Maciek_938 pisze:
Auto jest po prostu ultra zajebiste. Klasa sama w sobie. Gratuluję Andrzej pięknego auta. Po prostu poezja, aż słów mi brakuje, aby opisać mój podziw dla tego auta.

ps. Lecz teraz dla równowagi musisz zapakować pod maskę jakiś DOHC (najlepiej 1., coby osiągi szły w parze z wyglądem

Pozdrawiam

Zapewniam Cię Maćku,że osiągi czeczunowozu juz dziś miło by Cię zaskoczyły

Jak ja nie cierpie oglądać w ten sposób zdjęć nie można było tego wrzucić w jakąś galeryjkę

ale do rzeczy, napisze po "toruńsku" FIACIK KLASA

No to ułatwimy oglądanie lekko...

Śliczny,prawda?

Kup okleinke chrom i zrób cały przód w chromie.Mam tak u siebie i wygląda jak włoch.

Good job! Dopracuj szczegóły i będzie super!