ładne sderzaki - gdzie takie są?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje zderzaczków do mojego ponego! takie żeby mu nadały troche charakteru. szukam szerszych ( znaczy szerszych do dołu) niż te seryjne no i żeby jakaś kratka też tam była. kurcze gdzie moge takie znależć??? a i jeszcze jakby miał ktoś koncepcje na kratke miedzy światłami to bardzo prosze o kontakcik! jak ją sie robi??? pozdro 4 @ll !!

hmm mam pewną propozycję

Hyundai Pony RS

to speedmaster: no kurcze fajowe te zderzaczki i grillos też całkiem w kake? ja chętnie bym takie zdezie sobie sprawił tylko zielonego pojęcia nie mam gdzie szukać.

nie szukać trzba znaleść kogoś kto ci zrobi dla mnie robiła firma tuningowa z Cz-wy ale wiem już że następnych nie będą robić (za dużo jeb... się z tym jest) ale może ktoś w Twojej okolicy się podejmie

Zajmujemy sie teraz takim rzeczami, ale niestety daleko od Ciebie, WAWA jak coś to odezwij sie na priv

Pozdro

oddi a ile mniej wiecej kosztowalo by dorobienie zderzaczka do ponego??

Zależy od stopnia trudności wykonania zderzaka

odezwij sie na prv lub na gg to pogadamy sobie (nie bedziemy na głównym zasmiecać )

Pozdro...

Oddi napisz tu koszty bo jestem sam zainteresowany

ja za swój dałem 600 pln (z malowaniem)

nie wiem jaki ty masz zderzak ale jeżeli to jest a'la RS to około 500zł

do Oddi: ta fotka to mojej furki i to jest dokładka od Audi S2 zmontowana z seryjnym zderzakiem

no to coś koło 500zł wyjdzie za taki zderzaczek z malowaniem

Pozdro

za dokładke i malowanie? ehh.. kasa kasa.. a lexuski do accenta2000 (3d,5d) dostepne u was ?

za dokładke i malowania a co do lexusów to sprawdze.

Pozdro

Dzięki za rade!!! a ja głupi bym chodził i sie pytał po sklepach!!!

właśnie po to jest forum żeby sobie nawzajem pomagać