Felgi do malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem nowym użytkownikiem kupiłem sobie maluszka od dziadka mam zamiar go zrobic chciałem spytać jakie felgi do malucha -mogą być stalowe i żeby nie trzabyło zmieniać opon, a jak juz by trzabyło to ile by to wszystko kosztowało. Kumpel ma felgi od Bmw rekina fajnie to wygląda ale on kupił te felgi okazyjnie. Ile by kosztowały takie opony z felgami ??????

no hej ja osobiscie mam stalowki od bmw i sa zajebiste oczywiscie lepsze sa alusy ale na to trzeba miec szersze fundusze a jesli chodzi o ceny beemek to tu w debicy to sie wahaja od 30-35 osobiscie nawet dalem po 25 za sztuke a opony jaka wola mozna juz po 50-60zl kupic bieznikowane z gwarancja ja na takich jezdze od roku i malo co sie starly a wiec warto jak dla mnie i za nie duze pieniadze pozdrawiam

Kumpel kupił 4 sztuki za 300zł alu od Alpiny Stan dobry

Felgi do malucha ?????
hmmm ile jest takich tematów ????
W ciagu miesiaca z 10-20 bedzie ??????

Poszukaj w archiwum !

Ja mialem takie do sprzedania za 25 zl za sztuke. Oponki mozna dostac nawet za 30 zl za sztuke lekko uzywane. Pozdrawiam i rzycze milego tuningowania fury i duzo funduszy

tak jak pisali wszyscy felgi są po jakieś 30 pln, ja sprzedałem osatnio 3 za 100 pln..są fajne ale ile mozna oglądać maluchów "na rekinach" ?? szykał bym czegoś oryginalniejszego..

nie chcialem zaczynac nowego temtu wic podpinam sie pod ten

mianowicie interesuje mnie jak wyglada sprawa z felgami. teraz mam 13 od sc na 135/70. nabylem oponki 145/70 i nie wiem na co je "nadziac" chodzi mi o cos szerszego niz cc, sc zeby sie troche opona rozeszla na boki. czyli cos od 5 cali wzwyz. nie wiem jakie felgi pasuja bez dystansow i na standardowe sruby. chodzi mi tu o to odsadzenie (ET bodajze) zeby sie nie okazalo ze tra o wahacz. i jakie felgi maja odsadzenie dosc duze (czy dosc male??) tzn zeby robily za dystanse (srodek zapadniety, ranty do zewn.). jak ktos poda ET popularniejszych felg tez bedzie milo.

Hmm punto !!!
Ja srzedałem fele od punto kumplowi i wyglada to super.
identyko wygląd jak bis tyle ze 5 cali .

a jak to jest z szerokosciami? sc i cc maja 4,5 tyle co maluch z tego co wiem? sa jakies szersze odmiany takich samych felg fiatowskich? bo slyszalem cos o roznych.....

fele do bmw rekina sa w rozmiarach 5 5,5 cala i nawet sa szersze ale 5,5 wygladaja juz fajnie bo maja rancik juz

Instaluj fele od rekina 5,5 fajnie wyglądają i pasuja do malca bez problemu. Chyba ze masz bardzo obnizonego malca to z tym profilem opony moga trzec o nadkole ale warto sprobowac.

no gleba raczej konkretna... o rekinach to juz dawno wiem ze pasuj ale pytam jak jest z innymi.

Cytat:
2004-05-10 14:50:15, Marcin126rulezz pisze:
Instaluj fele od rekina 5,5 fajnie wyglądają i pasuja do malca bez problemu. Chyba ze masz bardzo obnizonego malca to z tym profilem opony moga trzec o nadkole ale warto sprobowac.

Widze nastepnego Szczecinianina jak milo

na felgach 5,5 oponki 145/70 wyglądaja fatalnie, wiem bo mam.. rant wystaje i kazdy krawężnik jest zagrozeniem..

jezu, jutro jest ten dzień...

A co do felg fiatowskich. To wydaje mi sie ze w seicento van montowane sa 5 calowe felgi ale nie jestem pewien.

siema felgi 13 jak najbardziej!!!!!!!!milo si ejezdzi!!!!!!a tak przy opkazjii mam do sprzedania 13/4,5 cala za jedyne 70zl +koszt wysylki okolo 30zl,sa zajebiste ,proste,malowanme na bialo !!!!!!!!!
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=48196&c=53&f=25&orderby=asc&start=0
a tak wygladaj a!!!!!!!!!!sa zajebiscie tanie jak co??wiesz chodzi o opony pozniej ceny niesa wielkei ale naprawde duzo lepiej sie jezdzi,sa 4 proste!!!!!!!!

siema felgi 13 jak najbardziej!!!!!!!!milo si ejezdzi!!!!!!a tak przy opkazjii mam do sprzedania 13/4,5 cala za jedyne 70zl +koszt wysylki okolo 30zl,sa zajebiste ,proste,malowanme na bialo !!!!!!!!!
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=48196&c=53&f=25&orderby=asc&start=0
a tak wygladaj a!!!!!!!!!!sa zajebiscie tanie jak co??wiesz chodzi o opony pozniej ceny niesa wielkei ale naprawde duzo lepiej sie jezdzi,sa 4 proste!!!!!!!!

Cytat:
2004-05-10 17:09:30, Marcin126rulezz pisze:
A co do felg fiatowskich. To wydaje mi sie ze w seicento van montowane sa 5 calowe felgi ale nie jestem pewien.

od VAN'a miały 4,5 ..jestem pewien..

Cytat:
2004-05-10 16:54:38, mille pisze:
jezu, jutro jest ten dzień...

mille co ty juz stresa zlapales ?? ja zraz segreguje sciagi i trza se browara lyknac na wyluzuwanie jutro bedzie RULEZZ bedzie DOBRZE POZDRAWIAM

Hmm dla bedgaja szukałem fotek i jestem pewien.
Fele od punto kosztuja 10 zł wiecej niz cc.
Maja 5 cali i et podobne do bisa.
a wytrzymuja owiele wiecej - troche ciezsze neistety.