Poldek znowu w akcji??:):)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?l0=25,42841&path=gs907&file=wd_275.xml

Tylko ta cena.....

hmm nic tam nie moge znalezc... czy to napewno dokladny adres? gdzie szukac, w ktorym z menu?

Cytat:
2004-06-21 13:52:26, Roki19 pisze:
http://www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?l0=25,42841&path=gs907&file=wd_275.xml

Tylko ta cena.....

Ja tez nie wiem czego szukac

I ja też nic nie znalazłem

Mnie wyskoczył jakiś błąd

Hmm no nie wiem u mnie dziala :/

to przynajmniej napisz co tam bylo czego my nie widzielismy

hm mi wyskakuje ogolna strona gieldy samochodowej...a po lewej wiele zakladek...i przejrzalem kilka i nic ciekawego?...hmm

Ehhh no to ja juz nie wiem, moze sprobojcie przejrzec artykuly

Chodzi o to, ze rozpoczely sie prace nad homologacja Trucka+ z nowym silnikiem od PSA 1,9 D i jak wszystko dobrze pojdzie to poldek bedzie nadal produkowany, szkoda, ze tylko jako truck i szkoda, ze taka wysoka cena (na poziomie 33-35tys).

Sprobojcie przejrzec ten serwis to moze znajdziecie.

No to Wodzu się ucieszy

ta sprawa z Poltruckiem to już się ciągnie od ponad pół roku, tak samo Clic... PFS nie aktualizowane i ogólnie dupa

no wiecie jak by mieli zaczac produkowac dalej poldzera to ja wolalbym aby juz wygladal troche nowoczesniej a to juz napewno nie realne poniewaz chodzi im tylko o tani samochod do lekkego transportu. A tak jak kiedys czytalem i widzialem rysunek nowego poldzera nawet chyba jest na tym linku ponizej to wyglada on juz troche lepiej ale nie duzo i uwazam ze ten rysunek takze nie realny-bo naszemu panstwu nie zalezy na tym aby cos fajnego bylo produkowane - chailbym aby wznowili Warszawe - po moderniazji tez by bylo fajnie

no jakby wznowili warszawe to moze bym sie pokusil... i tak mi chodzi po glowie ta warszawa lowrider czarna... ech piekne auto, szkoda ze tak juz ich malo...

informacje zupełnie niepotwierdzone ale poltrucka chyba nie bedą produkować , natomiast clica tak i cena ma być spoko ok10tyś.
kumpel był,nawet jeździł clickiem (robi podzespoły do aut) i mówil że gadał z kimś tam...
ale mówie to tylko plotki...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Na TVN Turbo pokazywali jakieś grafiki, rysunki i inne pierdoły, które jednogłośnie mówiły o tym, że kilku zapaleńców chce zrobić Warszawa - reaktywacja.

Warszawa to piekny samochod.... Marzy mi sie taka...

Wiecie co, ja sobie tak od czasu do czasu rysuje i wychodzą nawet fajne furki Rysuje nie tylko poldki, ale inne furki też Jutro jak będe miał troszke czasu, to zeskanuje swoje "rysunki" i wystawie na Forum...

czekamy !!!

i nadal czekamy

nie miłem czasu skanować zapierdol w firmie,
Spróbuje w poniedziałek albo we wtorek zeskanować rysunki, albo zrobie zdjęcia "cyfrufką" i wrzucę na Forum.
w czwartek jade do Kołobrzegu przygotowywać koncert "Ich Troje i przyjaciele", nie chce mi się, bo 4 dni poza domem i mój poldek będzie stał sam pod domem - jeszcze mi go zaje... W niedzielę wrzucam na FORUM - OBIECUJĘ