Os³ona ch³odnicy w Yarisie

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Mam takie pytanie - czy nie uwa¿acie, ¿e os³ona ch³odnicy w dolnej czê¶æ zderzaka w Yarisie (przynajmniej w tym po FL - bo nie przygl±da³em siê starszym) ma za du¿e oczka ?
Mój znajomy w obawie o to ¿eby kamienie nie zniszczy³y mu ch³odnicy zamontowa³ sobie od wewn±trz siatkê z ma³ymi oczkami . Ja siê od tego zabiegu na razie powstrzyma³em, wierz±c w Japoñskich konstruktorów, ale jestem ciekaw co Wy na ten temat s±dzicie.

te¿ o tym my¶la³em - bardziej ze wzgledów estetycznych ni¿ praktycznych kombinujê za³o¿enie pod/na oryginalny plastik siatki metalowej drobnooczkowej (tzw "siatka tuningowa" )
£adnie to wygl±da a mo¿e daæ korzy¶ci praktyczne
Zdrów
Kwieczor

O kamyki bym siê nie ba³ - to nie snajperzy, a ch³odnica nie jest z kartonu
Podk³adanie innej siatki pod oryginaln± to obciach.
Ale Kwieczor ma dobrego pomys³a: zmieniæ na tuningow±, np. niklowan±. Bêdzie siê nie¼le u mnie komponowaæ z grillem i felami...

az z ciekawosci poszedlem i sprawdzilem rzeczywiscie oczka sa duze i chlodnica w dolnej czesci jest poniszczona.....

Cytat:
2004-05-04 17:18:24, grzybek-r pisze:
az z ciekawosci poszedlem i sprawdzilem rzeczywiscie oczka sa duze i chlodnica w dolnej czesci jest poniszczona.....

Hm... czyli u mnie pewnie za jaki¶ czas bêdzie taka sama, a i mo¿e nawet jaki¶ wyciek siê zdarzyæ...

nie no nie jest zle... normalne zuzycie od kamyczkow....