| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-04-28 00:09:19 Czy ktoś z szanownych klubowiczów/ -ek wybiera sie może 1.05. br. do Modlina ??
Tak się zastanawiam, gdyż pomimo mnóstwa papierków z pracy, postaram się znaleźć trochę wolnego i wybrać się w ramach rozrywki, obejrzeć szybkie autka. Swoją drogą, zbyt późno dowiedziałem się, że w tym roku w Modlinie będą tez konkursy gdzie czasy przejazdu będą miały drugorzędne znaczenie ... - na najładniesze wnętrze - na najbardziej efektowny silnik - itp. Tak więc, czy ktoś prócz mnie jeszcze się wybiera ?? Pozdrawiam - Speed R |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-04-28 00:48:11 Może będę... Jeśli tak, to na extra kacu |
KUKI BMW5 warszawa | 2004-04-28 09:01:53 Ja będe !!! |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-04-28 22:26:05 No proszę, czyżby faktycznie miało być tak mało osób z klubowej braci |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-04-28 23:05:56 ja wywalam na działke a zresztą co to za wyścigi w których nie mam szans (LPG) |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2004-04-28 23:33:37 Jadę choć sonda lambada dalej martwa a i stożka nie zamontowałem.... nie będę w najwyższej formie...
ALe jak próbowac to próbować... |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-04-29 11:19:09 ja bym chetnie pojechal ale kaski nie za bardzo mam a samemu mi sie tez nie chce ciagnac tyle km |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-04-29 12:43:39 Maciek, masz zamiar się brać w tych wyścigach?? Nakręćcie jakiś filmik, walnijcie mnustwo fotek, ja niestety nie dam rady na modlin się wyrwać, ale będzie tam paru moich znajomych Honciami z Fautekowa |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2004-04-29 14:44:25 No niestety ja nie dojade bo auto mocno rozebrane i nie zapowiada sie zeby w ciagu najblizszego tygodnia jezdzilo Pozdr Jadzwin |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-04-29 20:41:51 Mnie jednak nie będzie...
Tak, wstęp kosztuje... 30 zł... Ździercy... |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-04-29 21:22:58
|
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2004-04-29 22:07:51 Im dłużej o tym myślę tym bardziej odechciewa mi sie jazdy tam... 1. Może padać... 2. Z weekendu wypada cały dzień 3. Nie zrobiłem stożka 4. Sonda lambada coraz gorsza i silnik gaśnie... 5. Lakier nie poprawiony - wstyd wizualny jak nic 6. No i chyba najważniejsze - wchodzimy do Unii i nie jestem przekonany czy taka impreza jak Modlin to jest to co powinienem robić w ten dzień Jestem w rozkroku.................. |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-04-29 22:22:15
Cóż mogę Ci Maćku poradzić... ??? Może to, co sam mam zamiar zrobić Ad1. Wezmę parasol Ad2. Pogodziłem się z tym, a papierki do pracy będę robił w nocy Ad3. Trzeba uderzyć do Wojtka, aby coś na szybko "klepnął" Ad4. No to jest problem Ad5. Spoko... ostatnio ściągałem z Austrii fajny lakierek - oryginalny kameleon. Tani jak przysłowiowy "barszcz". Jedynie nieco ponad 2 tyś zł. za pół litra. Na Esperaka, pójdą jakieś 3 literki jesli będziemy się nim oszczędnie posługiwać Ad6. Tez mam dylemat. Odkąd dostałem standaryzację cen usług blacharskich i lakierniczych wg unijnych wytycznych na 1.01.2007r. nie wiem, czy do tego czasu mam się zapić z rozpaczy czy nie przejmować się sprawami biznesowymi i jechać do Modlaina z nadzieją (i przekonaniem), że mimo wszystko lakiernictwo i mechanika, to jedynie moje hobby, a (dzięki Bogu) na chleb zarabiam w innej branży Pozdrawiam - Speed R |
KUKI BMW5 warszawa | 2004-04-30 08:58:58 o której zamierzacie sie tam pojawic ?? |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-04-30 19:13:25 Podejrzewam, że będę między 10:30 a 11. Jeśli chcesz KUKI, to możemy spotkać się po drodze, np. na jakiejśc stacji benzynowej ??
Pozdrawiam - SpeedR |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-05-01 23:46:25 No i proszę Państwa pragnę zakomunikować, że jest już "po" Modlińskim zlocie Nasz klub dzielnie reprezentowała załoga złożona z: Bartka 1112 (oraz jego dziewczyny), Jaco, Kukiego (który również przybył wraz ze swoją "drugą połową"), oraz mnie Jakie wrażenia mogę przekazać nieobecnym ??? Otórz atmosfera była dość przyjazna, obyło się bez ekscesów, pokazów sztuk walki ulicznej oraz innych nieprzyjemnych incydentów (przynajmniej my nic takiego nie zaobserwowaliśmy). Przykre jest jedynie to, iż Tuning w naszym kraju na przestrzeni ostatnich trzech, czterech lat diametralnie zmienił swój charakter, a także "środowisko swojego rozwoju". Do niedawna bowiem światek osób interesujących się modyfikacjami samochodów zrzeszał właściwie wyłącznie fanatyków (z taką ideą powstał mniej więcej pierwszy taki klub w Polsce, a mianowicie - Klub Tuning Polska). Obecnie, przyjął on postać wszechogarniającej mody, gdzie prawdziwych fanów pozostało bądź bardzo niewielu, bądź też są oni pomijani w ogólnym wizerunku osoby zwanej "tuningowcem" Niestety (wg mojej opinii) zloty tego typu jak "Mistrzstwa Polski w wyścigach na 1/4 mili" są obecnie jedynie zlotami (w dużej mierze) chołoty i szpanerów, którzy nie do końca mają świadomość tego po co właściwie w takich imprezach uczestniczą. Patrząc bowiem na całe zjawisko nieco z boku, z perspektywy osoby dla której wspomniany "tuning" jest przyjemnością nie tyle pokazania się innym, co posiadania sadysfakcji z dokonanych przez SIEBIE modyfikacji, imprezy w stylu Modlina są nie tyle wyścigami samochodowymi, co wyścigami na "ilość posiadanych pieniędzy" Od razu zaznaczam, że mam dziś udany dzień Mimo wszystko dzień był przyjemny i naprawde udany Dziękuję zatem Jackowi Niebawem przedstawię krótka fotorelację Pozdrawiam - SpeedR |